missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Niobe
Kciuki trzymamy bedzie dobrze!!
Smile
&&&& za wizyte rowniez:-)
Martucha
To zycze by sie wszystko ulozylo po mysli i szybko pozalatwialo :-)
Mala zosia
Wiesz co dowiedzialam sie ze po cc przy kolejnym porodzie kobieta ma prawo zdecydowac czy chce cc czy proboeac sn
poczytalam jrszcze i rzeczywiscie raczej dziewczyny mialy wybor:-) musze wypytac mojego gina. Jak dla mnie kamien z serca.:-) jeszcze tylko by dotrzymac chociaz do 36 tc szczesliwie jak w poprzedniej mojej ciazy i bedzie super :-)
Zaraz zbieramy sie na cmentarz z rodzinka. Wiec do napisania :-) i milego dnia
Kciuki trzymamy bedzie dobrze!!
Smile
&&&& za wizyte rowniez:-)
Martucha
To zycze by sie wszystko ulozylo po mysli i szybko pozalatwialo :-)
Mala zosia
Wiesz co dowiedzialam sie ze po cc przy kolejnym porodzie kobieta ma prawo zdecydowac czy chce cc czy proboeac sn
poczytalam jrszcze i rzeczywiscie raczej dziewczyny mialy wybor:-) musze wypytac mojego gina. Jak dla mnie kamien z serca.:-) jeszcze tylko by dotrzymac chociaz do 36 tc szczesliwie jak w poprzedniej mojej ciazy i bedzie super :-)Zaraz zbieramy sie na cmentarz z rodzinka. Wiec do napisania :-) i milego dnia

Ponieważ nie chciał mnie naciągac (pod tym względem spoko) zaytał o cytologię, czy robimy czy robię na NFZ. Powiedział, że trzeba zrobić ale się nie pali. Więc stwierdziłam, że na NFZ zrobię za te 3 tygodnie. I zapytałam go czy nie mam żadnego stanu zapalnego to może jednak pobrać. To dopiero wtedy zbadał mnie wziernikiem. Hę? Teraz sobie myślę, że nie do końca taki spoko ten ginek. Palcami mnie nie badał ani nie sprawdzał. Może jak się jest w ciąży to tego nie robi??? Ale byłoby to dość dziwne. Ja i tak skłaniam się do mojego ginekologa ze Świdnicy pana Wróbla. Który ma zarąbisty sprzęt i ma wizyty na NFZ. Do tego moja siostra zna się z nim bo ma u niego w przychodni gabinet. Co prawda ma on dopiero od stycznia wolne terminy, ale teraz mam mieć wizytę 20-ego. Nawet mi się to ładnie ułozyło, bo Barcikowski wczoraj powiedział, że następna wizyta za około miesiąc czyli w okolicach 25 listopada. Więc sobie pójdę na NFZ na cytologię i badanie tego 20-ego. W poniedziałek dowiem się ile kosztują badania prenatalne u tego mojego Wróbla ze Świdnicy. Nawet jak będzie taniej po 50 zł na badaniu to warto iść do niego tym bardziej, że to naj naj naj lepszy ginekolog u jakiegokolwiek byłam. Zawsze dokładne badanie, usg przezpochwowe, na moje życzenie usg normalne (mam tłuszczaki małe w obrebie podbrzusza i zawsze mi on je sprawdza) chociaz NIE MUSI! Badanie ręczne cycuszków + dokładne ich USG. Wszystko na NFZ i kupę forsy zaoszczędzone. Więc byle jakoś do tego końca roku odpowiednie badania zrobić, usg I trymestru a potem on mnie przejmie mam nadzieję i będzie mi ciążę prowadził. Przecież moge sobie ginka w trakcie zmienić, prawda? A co do becikowego to po prostu czy Barcikowski czy ta lekarka co mam wizytę 20-ego wypiszą mi, że się zgłosiłam. Bo chyba nie musi być przez całą ciążę od poczatku ten sam lekarz??