reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Udało mi się dzisiaj poćwiczyć, o matko jak mi się kości zastały. 🙈
Kolana to mi trzeszczą jak stare zawiasy. 🤣
Ej słuchaj tego !
Moja siostra ćwiczy z babką jedna na YT brzuch od 2 miesięcy i faktycznie efekt wow ! Podobny miała do mojego po ciąży . Pomyślałam sobie a co mi tam , poćwicze też może spadnie.
Uwaga ! Ćwiczę już miesiąc , są jakieś efekty ale słuchaj.. pewnie były by większe gdyby nie fakt, że po treningu głodna się robię zawsze (2 dziennie robię, jeden na brzuch drugi na Poślady) no i muszę garść cukierków moich ulubionych zjeść 🤣🤣 . Ja po pierwszym treningu na drugi dzień z łóżka wstać nie mogłam bo tak brzuch bolał 😁

reklama
Ej słuchaj tego !
Moja siostra ćwiczy z babką jedna na YT brzuch od 2 miesięcy i faktycznie efekt wow ! Podobny miała do mojego po ciąży . Pomyślałam sobie a co mi tam , poćwicze też może spadnie.
Uwaga ! Ćwiczę już miesiąc , są jakieś efekty ale słuchaj.. pewnie były by większe gdyby nie fakt, że po treningu głodna się robię zawsze (2 dziennie robię, jeden na brzuch drugi na Poślady) no i muszę garść cukierków moich ulubionych zjeść 🤣🤣 . Ja po pierwszym treningu na drugi dzień z łóżka wstać nie mogłam bo tak brzuch bolał 😁
Podziwiam! 🤩

Czuję się urażona tym postem xD. Mój mąż jest z tych, co nawet do żabki tylko autem. 😂
I ja kocham swoje auta, rozmawiam sobie z nimi xD.
Ale na przykład w kulminacyjnych momentach, to w pracy potrafiłam w ciągu 8h 9km po budynku zrobić - "praca biurowa", także jest równowaga. 😅
I mam totalny lęk przed komunikacją miejską. 😁 HASZTAG PSYCHOL. 😅
Ja to komunikacja miejska wcale, też nie lubię, ale no mowie, do mojej pracy nawet nie ma sensu auta odpalać, bo ja tam będę pierwsza pieszo 😏 to samo jest z przedszkolem dzieci itd..

Ej słuchaj tego !
Był czas, że ćwiczyłam z Mel B plus hula hop, no powiem skromnie to był sztos! I to 10 min dziennie seria na brzuch z mel B oraz 10 min na dupke.

Teraz u kuzyna mają córkę z niebieskimi oczami, a oboje mają ciemny brąz. Pierwszy syn też brązowe. Z tym że dziadek ma niebieskie i gdzie jego geny zostały przemycone ☺️ w sumie moja siostra jedna tez była zupełnie inna i podana na pradziadka, ale od 7 lat nie jest sama bo najmłodsza okazała się być jej kopia.

Z dwóch niebieskich mogą być wyjść niby zielone ale jest to rzadkie, no ale kalkulator twierdzi, że nie ma mowy 🤣

reklama
Do góry