Peppcia
Fanka BB :)
Ja ze sportu to śmiganie po schodach z moimi psami na rękachUdało mi się dzisiaj poćwiczyć, o matko jak mi się kości zastały.
Kolana to mi trzeszczą jak stare zawiasy.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ze sportu to śmiganie po schodach z moimi psami na rękachUdało mi się dzisiaj poćwiczyć, o matko jak mi się kości zastały.
Kolana to mi trzeszczą jak stare zawiasy.![]()
No ma to swoje plusy właśnie![]()
No właśnie tak jest u mnie, mieszkamy w centrum i ja na nogach dojdę wszędzie, autem przebić się przez centrum miasta to katorga, szczególnie w godzinach szczytu, więc siła rzeczy ano nawet bym nie chciała.. do pracy, z pracy, do sklepów na nogach, potem wracam, obiad i z dziećmi kolejny maraton po parkachSą miejsca gdzie i tak brać samochód to się nie kalkuluje wcale, szczególnie duże miasta. Chcesz gdzieś dojechać to się bardziej opłaca komunikacja.
Totalne wioski to już lepiej te auto mieć, bo zaraz się okazuje że sklep 15 km dalej albo coś
Ale tak to... teraz tylko moda na wożenie dupy z miejsca w miejsce. A potem... żylaki, hemoroidy, zakrzepy.Ludzka dupa nie lubi za dużo siedzieć...
No właśnie tak jest u mnie, mieszkamy w centrum i ja na nogach dojdę wszędzie, autem przebić się przez centrum miasta to katorga, szczególnie w godzinach szczytu, więc siła rzeczy ano nawet bym nie chciała.. do pracy, z pracy, do sklepów na nogach, potem wracam, obiad i z dziećmi kolejny maraton po parkach![]()
Nie no ja suszarkę składaną wezmę bo włosów mam tyle że będą pięć dni schły. Chociaż ostatnia moja wizyta w szpitalu skończyla żywot suszarki - podłączyłam do prądu i się spaliłaJa to zawsze podziwiałam babeczki z dwoma wielkimi walizami do poroduja minimum z minimum to co potrzebne, bez suszarek do włosów czy zestawu do makijażu
tym samym jedna większą torba w rękę i git.
To znakNie no ja suszarkę składaną wezmę bo włosów mam tyle że będą pięć dni schły. Chociaż ostatnia moja wizyta w szpitalu skończyla żywot suszarki - podłączyłam do prądu i się spaliła![]()
To był listopad włosy do połowy pleców, mokre jak cholera… koleżanka z łóżka obok wyskoczyła ze swojej bo kiepsko by byłoTo znak![]()
Czuję się urażona tym postem xD. Mój mąż jest z tych, co nawet do żabki tylko autem.Są miejsca gdzie i tak brać samochód to się nie kalkuluje wcale, szczególnie duże miasta. Chcesz gdzieś dojechać to się bardziej opłaca komunikacja.
Totalne wioski to już lepiej te auto mieć, bo zaraz się okazuje że sklep 15 km dalej albo coś
Ale tak to... teraz tylko moda na wożenie dupy z miejsca w miejsce. A potem... żylaki, hemoroidy, zakrzepy.Ludzka dupa nie lubi za dużo siedzieć...
Teraz u kuzyna mają córkę z niebieskimi oczami, a oboje mają ciemny brąz. Pierwszy syn też brązowe. Z tym że dziadek ma niebieskie i gdzie jego geny zostały przemyconeA wiecie jaka afera u mnie...
Wrzuciłam z ciekawości w kalkulator ostatnio swój kolor oczu i męża... chciałam sprawdzić jakie może dziecko mieć. Mąż oczy brązowe.
No ale trzeba było podać rodziców.
A ja mam oczy zielone ... przy rodzicach ze stalowo niebieskimi.Kalkulator ogłosił bunt, że niemożliwe to jest i że mam podać prawidłowy kolor oczu rodziców.
![]()