Hermeneg
Fanka BB :)
Ja kiedyś Piranha3d oglądałam albo 3dd - wszędzie mięso,latające rekiny i cycki![]()
Byłam na tym w kinie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kiedyś Piranha3d oglądałam albo 3dd - wszędzie mięso,latające rekiny i cycki![]()
Są ćwiczenia na obrótJa uznałam że wezmę po prostu torbę podróżną którą mam i walizkę dla nas obu już po wszystkim.
Kurde odblokowałam sobie kolejnego schiza, mój bobas siedzi sobie z dupka po lewej i głowa w żołądku, coraz bliżej 30 tydzień i teraz pytanie - wykręci się czy nie?niby ma czas ale się cykam
O ciut inne poglądy, ale też tam były dwie takie dość toksyczne osoby i odechciewało mi się pisać już późniejO co się na mamuśkach pożarłaś?![]()
O ciut inne poglądy, ale też tam były dwie takie dość toksyczne osoby i odechciewało mi się pisać już później![]()
Też by mi się przydało, ale ja nadrabiam chodzeniemUdało mi się dzisiaj poćwiczyć, o matko jak mi się kości zastały.
Kolana to mi trzeszczą jak stare zawiasy.![]()
Też by mi się przydało, ale ja nadrabiam chodzeniemcodziennie z 8km lekko
![]()
No bo ja nie jestem mobilnaTo Ty jak Robert Korzeniowski![]()
No bo ja nie jestem mobilnaale ja kocham chodzić
No ma to swoje plusy właśnieAle za to masz formę i szczupluteńka jesteś.![]()