reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Po powrocie ze szpitala najpierw weszłam sama z przysmakami. Później partner przyniósł córkę. Wcześniej ze szpitala przynosił zasilane pieluszki, ubranka żeby poznały nowy zapach. Dowiadują się, raz lepiej raz gorzej. Starsza to jej często unika, nie ma cierpliwość. Córka nauczyła się rzucac piłkę to się trochę relacje poprawiły.

reklama
Tez mnie bedzie czekalo wszystko co zwiazane z akceptacja psa, ale o ile czuje sie mocno przygotowana teoretycznie, to praktyka swoje… zobaczymy

W ogóle to musi być przeżycie dla psiaków. Ja mam 3 gluty które kochają dzieci jak szalone. Jak będzie (mam ogromną nadzieję) bobas to jestem pewna że stworzą niezłą komitywę 😊

Tez myslalam, pierwszy mielismy uzywany, tanio dostalam, zainwestowalam dopiero w spacerowke, bo te z zestawow 3w1 to ciezary :D jak trafi sie fajna promka to kupie nowe, jak nie- na gondole tez sie moze zdecyduje, u mnie pol roku i sie nie miescil, a mialam najwieksza na rynku… ale urodzilam sobie malego klocka, wiec nie ma sie co dziwic :D
3w1 to w ogóle odpadają, bo fotelik z tych zestawów w większości nie nadaje się do jazdy autem.
Ja wozek przy ostatnim miałam nowy, tani bo coś koło tysiaka, Lionelo Mari i byłam mega zadowolona, szczególnie, że zależało mi na obrotowej spacerówce.

Niee, fotelik to osobno, z tych zestawow nie ma co, ja to 3w1 tak mocno ogolnie ujmuje :D ale spacerowka z zestawu dla mnie tez mocno srednia, kazdy element i tak musialabym oddzielnie kupowac, zeby w pelni byc zadowolona…
Choc do dzisiaj znam osoby, ktore uzywane foteliki bez problemu by przygarnely..

O jeny, udało mi się umówić prenatalne pierwszego trymestru. 🙈 Ale chyba ślizgiem, bo Pani szukała szukała szukała terminów, aż znalazła na 18ego i akurat 12+4 mi wtedy wypada.
14ego mam wizytę u swojej lekarz, to się uda podglądnąć jak się będzie prezentować na prenatalnych wielkościowo. 👁

reklama
Glupie pytanie… prenatalnych nie robi Twoj lekarz? Pytam, bo mi robil moj, tylko to wszystko dluzej trwalo niz zwykla wizyta.. a jak jeszcze widze, ze to iles w przod trzeba, to jednak sie zaskoczylam..

Do góry