Lady Loka
Fanka BB :)
USG najlepiej, ale na fotelu też, bo widać konsystencjęŁeeeeeee!
Że dwuręcznym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
USG najlepiej, ale na fotelu też, bo widać konsystencjęŁeeeeeee!
Że dwuręcznym?
No moja starsza się nie buntowała tylko tak jakoś smutno patrzyła. A jak młoda trafiała na 3 dni do szpitala, to jakoś nie zauważyliśmy żeby jej brakowało towarzystwa. Za to podczas podróży samochodem zawsze się do niej przytula. Starsza lubi jak tylko z nią idzie się na spacer, ale nie zawsze jest taka możliwość. Są razem prawie 7 lat i jakoś się dogadują, jak się pojawiła córka też się jakoś dogadały.Na szczęście ja już przeszłam przez okres "buntu" u mojego pierwszego psiego dziecka kiedy pojawiła się kolejna psinka, przy jeszcze jednej już było ok. Mam takiego rozpieszczonego synusia że początki były trudne. Także mam ogromną nadzieję że jak dane mi będzie zostać ludzką mamą to cała gromadka będzie się baaardzo kochać![]()
USG najlepiej, ale na fotelu też, bo widać konsystencjęnie unikniesz przezpochwowego.
Oj z psiakami to też są przebojeNo moja starsza się nie buntowała tylko tak jakoś smutno patrzyła. A jak młoda trafiała na 3 dni do szpitala, to jakoś nie zauważyliśmy żeby jej brakowało towarzystwa. Za to podczas podróży samochodem zawsze się do niej przytula. Starsza lubi jak tylko z nią idzie się na spacer, ale nie zawsze jest taka możliwość. Są razem prawie 7 lat i jakoś się dogadują, jak się pojawiła córka też się jakoś dogadały.
Wszytsko zależy jak długie planujesz spacery i po jakiej powierzchni. Choć jak dla mnie, warto jest się czaić na dobre, a o po jednym dziecku. Jeśli ma się sporo czasu do porodu, to warto rozglądać się wcześniej. Gondola służy do +/- 6 miesięcy (wszytsko zależne jak szybko dziecko usiądzie). Spacerówka tak do 3rż, ale to też zależne jest od typu dziecka.A właśnie jak to z gondolą?
Bo ja tak ostatnio myślałam, że w sumie to chyba dziecko krótko w niej siedzi, a większość czasu spędzi i tak w spacerówce potem nie?
To bardziej się opyla albo kupić tańszą gondolę czy tam od kogoś, a zainwestować w spacerówkę czy nie mam racji?
Nie ma takiej możliwości w tych szpitalach. Chyba że mówisz o łapówce czego już totalnie nie pochwalamA bo to z zewnątrz połozna, a ja mowię o tym, że płacisz takiej, która pracuje w szpitalu i nie ma wtedy dyżuru, tylko jest u Ciebie. Generalnie dla mnie nie jest to do konca takie dobre, bo mimo wszystko nigdy nie wiesz czy jednak nie zaczniesz rodzić w trakcie jak ona jest na dyżurze albo zaraz po dyżurze, ale ludzie sobie to chwalą i korzystają. Z zewnątrz można wziąc doulę i ja w sumie bym już wolała doulę niż męża, gdybym miala rodzić bez wykupionej położnej.
Nie, nie o łapówce, u nas to na stronie szpitala jest oficjalnie napisane.Nie ma takiej możliwości w tych szpitalach. Chyba że mówisz o łapówce czego już totalnie nie pochwalam
Ja wolę męża bo on wie jak do mnie trafić w trakcie paniki lub zwątpienia![]()
W naszych okolicznych można bez problemu sobie wykupić położnąNie ma takiej możliwości w tych szpitalach. Chyba że mówisz o łapówce czego już totalnie nie pochwalam
Ja wolę męża bo on wie jak do mnie trafić w trakcie paniki lub zwątpienia![]()