Ale miało to swoje plusyU mnie tak samo…
reklama
white_lotus
Fanka BB :)
Tzn jak doczytalamAle miało to swoje plusydługi wieczór dla mnie i M
![]()
Angiee
U nas przy 11h snu na dobę jest ciężko a mój jest jednak trochę starszy. A jak zaczniesz usypiać wcześniej to zaśnie?Ja chyba wrocę do usypiania wcześniej, bo jak usypiam o 21 to zasnąl teraz... co oznacza 9h snu nocnego + 2h drzemki i to łącznie wydaje mi się za mało.
Kosinka94
Moderator
Tylko czy to przyniesie zamierzony rezultat. Ja zaczęłam o 20, a śpi od 5minJa chyba wrocę do usypiania wcześniej, bo jak usypiam o 21 to zasnąl teraz... co oznacza 9h snu nocnego + 2h drzemki i to łącznie wydaje mi się za mało.
Lady Loka
Nie wiem. Wcześniej usypialam 20:30, ale własnie cięzko było i myślalam, że za mało jest zmęczony. Ale od kilku dni mam co wieczor płacze.U nas przy 11h snu na dobę jest ciężko a mój jest jednak trochę starszy. A jak zaczniesz usypiać wcześniej to zaśnie?
Z drugiej strony nie budzi się w nocy
Z każdej strony
Roma_ntiko
Kurde, nie chce zabrzmieć jak stara baba, ale uwierz, że pełen cycek jest w chooj problemem przy rozkręconej dobrze laktacji i bywa, że laktator wcale tej ulgi nie da.Ok więc chodzi o spadek cukru, no to miałoby sens.
Ta położna tak to ubrała jakby naczelnym problemem było to, że cycek będzie pełny. Myślę sobie, ale mi problem.![]()
Raz mi się młody nie obudził na jedno karmienie i jak się obudziłam jakąś godzinę po zwykłej porze karmienia, to myślałam, że aaaaa nie obudzę go tylko laktatorem ściągnę. Boooze no nie mogłam do uczucia ulgi jak po karmieniu ściągnąć, a to ból może być serio mega i ciężko mi to do czegoś porównać
Angiee
Może być, że już przemęczony. U nas był taki moment, że czy kładliśmy się spać 5 czy 7 godzin od drzemki to tak czy siak zasypianie trwało 1-1,5h, więc wolałam kłaść wcześniejNie wiem. Wcześniej usypialam 20:30, ale własnie cięzko było i myślalam, że za mało jest zmęczony. Ale od kilku dni mam co wieczor płacze.
Z drugiej strony nie budzi się w nocy
Z każdej strony![]()
Lady Loka
Przetestuję i zobaczęMoże być, że już przemęczony. U nas był taki moment, że czy kładliśmy się spać 5 czy 7 godzin od drzemki to tak czy siak zasypianie trwało 1-1,5h, więc wolałam kłaść wcześniej
reklama
93kora
Moderator
Moj teraz zasypia wtulony. Bez drzemki w dzień bo ni hu hu nie szło nawet na siłę uspać. U mnie w sumie śmieszna sytuacja bo jak mój ma wolne to mały śpi nawet do 10 ranoJa chyba wrocę do usypiania wcześniej, bo jak usypiam o 21 to zasnąl teraz... co oznacza 9h snu nocnego + 2h drzemki i to łącznie wydaje mi się za mało.