Ja już to chyba znam na pamięćJa to lubię wiedzieć jaki tydzień bo sprawdzam prawdziwe zdjęcia kajtków.

Ale też wole takie realne zdjęcia .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już to chyba znam na pamięćJa to lubię wiedzieć jaki tydzień bo sprawdzam prawdziwe zdjęcia kajtków.
U mnie też niby luxmed ale mam normalnie wyniki z diagnostyki@niezapominajka876 nie chce sie wtrącać na kreskachja badałam przyrost tak jak Ty chcesz
luxmed i diagnostyka, bo luxmed wysylal badania, do tego samego laboratorium
jeśli masz wątpliwości przedzwon sobie do diagnostyki, ale ja miałam na przykład na wynikach badań z luxmedu napisane, gdzie poszło i kto opracowywał.
Dla mnie żadne kombinowanieU mnie też niby luxmed ale mam normalnie wyniki z diagnostykiale nie będę kombinować, pójdę w poniedziałek do luxmedu i potem w środę jak coś nie będzie mi grało
Powiem wam że mi już głupio chodzić do tego mojego luxmedu, ciągle te same Babki, widzimy się coś miesiąc na tych samych badaniachDla mnie żadne kombinowaniepo prostu luxmed współpracuje przeważnie z jakims zewnętrznym
obstawiam,ze u Ciebie identycznie,ze to w jednym miejscu sprawdzane
![]()
Oj tamPowiem wam że mi już głupio chodzić do tego mojego luxmedu, ciągle te same Babki, widzimy się coś miesiąc na tych samych badaniacha teraz jeszcze częściej
![]()
Powiem wam że mi już głupio chodzić do tego mojego luxmedu, ciągle te same Babki, widzimy się coś miesiąc na tych samych badaniacha teraz jeszcze częściej
![]()
Jeśli mówisz o toksoplazmozie, różyczce itp to ja te badania mam już wszystkie zrobione, moja ginekolog zleciła mi je przed ciążą.No to poczekaj do pierwszej wizyty... jak Ci lekarz badań nazlecaa wszystkich na raz nie zrobisz... bo będziesz jak ta wydmuszka.