reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Podziwiam, że masz siłę... Ja szczerze po tygodniu to najczęściej już nie mam siły na nic... na miasto nie wychodzę wcale 🙈 Się czuję jak emeryt.
Ale taki GOFER... w sumie gofrownicę mam. 😏 Możnaby gofera upiec.
Oo to byl powod dlaczego poszlam ma l4 😅 bo moje zycie zaczelo sie toczyć tylko w pracy, bo po niej bylam zmęczona i czesto spalam, na nic nie mialam czasu, weekend zero checi na cokolwiek.

reklama
No później w las to będzie już tylko gorzej.
Praca, dziecko - teraz jest potencjał odpoczynku po pracy/w weekend, a potem nie będzie i tego. 🤣

Ja to się najbardziej obawiam zaradzenia sobie z Bombelkiem jak np przyjdzie mi wrócić do pracy o 2, 3 w nocy ... 🤪
W życiu bezdzietnej lambadziary, to mąż szedł spać, a ja oglądałam filmy do późna, wypiłam kawkę o 24 i siadałam do komputera o 2... zadanie tylko - męża nie wybudzić niech sobie śpi.. a tu Bombel będzie mi na plecach dyszał, olaboga światło palo! mamo a co Ty robisz a czemu nie śpimy? To jak Ty nie śpisz to ja też nie idę 🤪

Ja to się najbardziej obawiam zaradzenia sobie z Bombelkiem jak np przyjdzie mi wrócić do pracy o 2, 3 w nocy ... 🤪
W życiu bezdzietnej lambadziary, to mąż szedł spać, a ja oglądałam filmy do późna, wypiłam kawkę o 24 i siadałam do komputera o 2... zadanie tylko - męża nie wybudzić niech sobie śpi.. a tu Bombel będzie mi na plecach dyszał, olaboga światło palo! mamo a co Ty robisz a czemu nie śpimy? To jak Ty nie śpisz to ja też nie idę 🤪
Nie planuj za wiele 😅 jeszcze Ci sie moze milion razy odmienić po porodzie 😅
Nie twierdzę,ze tak na pewno bedzie, ale patrząc na znajome w pracy, ktore sie zapierały,ze max pol roku i wracają, a wcale tak nie było, to roznie moze byc :D

Nie planuj za wiele 😅 jeszcze Ci sie moze milion razy odmienić po porodzie 😅
Nie twierdzę,ze tak na pewno bedzie, ale patrząc na znajome w pracy, ktore sie zapierały,ze max pol roku i wracają, a wcale tak nie było, to roznie moze byc :D

Ale nie ma różnicy kiedy wrócę, bo to nie zmienia charakteru mojej pracy 😄
Czy bombelek większy czy mniejszy, problem zostaje zawsze ten sam. A zmiana branży nie opłaca mi się, bo kasa. 😄

Jedyne co w życiu wygrałam to bilety na koncert Pezeta… który się nie odbył. 😂
Ej, ja wygrałam!
Zadzwoniłam do gry na tv i zawrotne 50 złotych wygrałam .

Na wakacjach bardzo chciałam iść do maszyny ze zawrotami konsumenckimi. Dobra , idę co mi tam. Od 50 złotych nie zbiednieje przecież. Wybrałam sobie paczkę. Place naciskam i wyjmuje. I co? Słuchawki Timeless! Za 50 złotych kupiłam w za 550 sprzedałam 😁😁

reklama
Do góry