reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Zauważyłam, że muszę ogarniać sobie pauzę na poleżenie zwyczajnie plackiem w godzinach pracy bo jak długo siedzę (a czasami siedzę jak krewetka) to brzuch mi się napina z jednej strony i piecze mnie w środku. 😐
Jak chodzę to tego nie mam, ale jak siedzę i "ugniotę brzuch" to tak. Kiedyś mnie atakowało to jak w samochodzie nie miałam adaptera.

reklama
Wkurzylam sie dzisiaj i umylam wszystkie okna na parterze w domu, byly juz tak zasyfione po deszczach, ze az wstyd! Gore niech myje maz, ja mam lek wysokosci :D

@penguinlicious widze mocna poprzeczke sobie postawilas :D szykuje sie malo spokojny okres :D

Dobry! Polowa tygodnia za nami, no prawie :D
Powiedzmy, że teściowie nie byli skłonni nam tego ułatwić, więc musimy sobie radzić inaczej xP przez to ten trzeci trymestr pewnie mi zleci błyskawicznie i mam tylko nadzieję, że się zdążę ze wszystkim wyrobić 🙈

Zaśmiałam się z tego auchan, bo niestety to zawsze moja "przyjemność" robienie tam zakupów. :D Nienawidzę tego. 😂 Nie lubię jeździć na zakupy, więc mamy taki system, że takie bieżące rzeczy kupuje moja Mama, a ja jeżdżę niczym american housewife raz na dwa/trzy tygodnie po zapasy. Co skutkuje tym, że ledwo jestem w stanie upchać ten wózek. Bagażnik cały za*ebany a potem popylam z tym na czwarte piętro. Nie polecam. :D
Dlatego ja zamawiam 12 zgrzewek i na 4 pietro popyla z tym dostawca 🤣

@niezapominajka876 daję znać, bo wiem, że chciałaś wiedzieć (jestem wdzięczna za pamięć o mnie ❤️). Stawiłam się dziś na oddział, bo nadal nic się nie dzieje, a crp wczoraj wynosiło 10 i już się po prostu bałam dalej czekać. Jutro od rana albo zabieg, albo najpierw tabletki i później zabieg, zobaczymy co się będzie działo

@niezapominajka876 daję znać, bo wiem, że chciałaś wiedzieć (jestem wdzięczna za pamięć o mnie ❤️). Stawiłam się dziś na oddział, bo nadal nic się nie dzieje, a crp wczoraj wynosiło 10 i już się po prostu bałam dalej czekać. Jutro od rana albo zabieg, albo najpierw tabletki i później zabieg, zobaczymy co się będzie działo
Cały czas o tobie myślę 🥹 przykro mi że nie udało się „samo”. Trzymam kciuki żeby w szpitalu szybko poszło i żebyś szybko wróciła do domu.

reklama
@penguinlicious bedziesz latac na koncowce jak na speedzie :D

@loumarie jak 5 min przerwy nie da rady, to pomysl o el kuatro, potem bedzie jeszcze trudniej! Ale pooszczedzaj sie no!

Oj no to akurat w grę nie bardzo wchodzi. 😁
Raz, że nie mam czasu za bardzo na L4 bo ciągle mam niezamknięte sprawy... a dwa, że nie mam ku temu dobrych powodów - kłamać lekarzowi nie będę, że tak się "straszliwie" źle czuję bo lekarze no też głupi nie są, nawet prywatnie przyjmujący... czy że moja praca jest taka be - bo w sumie zawsze jest kontrargument, to proszę poprosić szefa o dostosowanie pracy żeby nie była be, hehe.

Do góry