reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Super kurtałkę z Nexta kupiłam dla kajteckiego, już na takiego 2 letniego srela. 😋
Sztruksik taki karmel z podbiciem z baranka, zachwycona jestem. 🥹 Będzie czekać aż podrośnie.
Teraz to są takie fajne ciuchy dla dzieci.

Super kurtałkę z Nexta kupiłam dla kajteckiego, już na takiego 2 letniego srela. 😋
Sztruksik taki karmel z podbiciem z baranka, zachwycona jestem. 🥹 Będzie czekać aż podrośnie.
Ale gdzie nie idę do sklepów to zawsze jest większy wybór dla dziewczynek jak dla chłopców 😁

My mamy 4 pokoje - sypialnię, biuro, pokoj Młodego i salon z aneksem (można tam spac) no i na moje to już jakbysmy chcieli drugie to się nie pomieścimy 🙈 zwłaszcza przy 2 osobach na pracy zdalnej.

Ale na takim samym metrażu są tu dwie rodziny z trójką i jedna z piątką dzieci 🙈

Nie dogodzisz :D my mamy jeden „zapasowy” pokoj, ktory sluzy za trzymanie niepotrzebnych (czyt. Niezbednych) rzeczy i suszenie prania, docelowo wiem, ze zamienimy go w pokoj dziecka, ale co ja wtedy z praniem zrobie? :D

reklama
Też coś córce kupowałam na kiedyś, jak podrośnie. Bo takie super. Częściej się jednak później nie przydało. Dziś też już prawie kupiłam, jak podrośnie. Przypomniały mi się te ubranka nigdy nie założone i dałam spokój.

Do góry