Hermeneg
Fanka BB :)
Spodziewałam się więcej pomocy, dzisiaj idę do ginekologa szukać pomocy. Od biochemu w lipcu mam za niski progesteron i skrócone cykle.
Daj znać jak wizyta

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spodziewałam się więcej pomocy, dzisiaj idę do ginekologa szukać pomocy. Od biochemu w lipcu mam za niski progesteron i skrócone cykle.
Ale gdzie nie idę do sklepów to zawsze jest większy wybór dla dziewczynek jak dla chłopcówSuper kurtałkę z Nexta kupiłam dla kajteckiego, już na takiego 2 letniego srela.
Sztruksik taki karmel z podbiciem z baranka, zachwycona jestem.Będzie czekać aż podrośnie.
Teraz to są takie fajne ciuchy dla dzieci.
Ale gdzie nie idę do sklepów to zawsze jest większy wybór dla dziewczynek jak dla chłopców![]()
Taka kurtke to i dla meza bym bralano, dla chlopcow trzeba polowac na perelki, a dla dziewczynek wszystko to perelki
![]()
Też coś córce kupowałam na kiedyś, jak podrośnie. Bo takie super. Częściej się jednak później nie przydało. Dziś też już prawie kupiłam, jak podrośnie. Przypomniały mi się te ubranka nigdy nie założone i dałam spokój.Super kurtałkę z Nexta kupiłam dla kajteckiego, już na takiego 2 letniego srela.
Sztruksik taki karmel z podbiciem z baranka, zachwycona jestem.Będzie czekać aż podrośnie.
Teraz to są takie fajne ciuchy dla dzieci.