reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Hie Reaction GIF by MOODMAN

A może by tak to wszystko jeb*** i wyjechać w jakie Bieszczady.
A kto zabroni.

reklama
W przypadku "maluszkow" (0-2 latka) to akurat jestem na nie z kupowaniem ubran bardzo do przodu. Moja córa byla niewymiarowa i często piękne ciuszki kupione np na lato rozmiar 74 to ona jeszcze nosila 68 i dupa. Była z tych mniejszych i szczuplejszych a notorycznie dostawałam ubranka z np pepco co ja nie wiem chyba tylko dla serdelków sa. A pozniej pretensje ze kupila babcia a ja dziecku nie ubieram
Nooo tak jak ten kombinezon w muszelki na ramiączkach dopiero dobry na jesien 😐

Za fajna była, żeby nie kupić. 😁

Ja ogólnie nie jestem za bardzo przejmująca się, kosztowała mnie 90 zł a nie jakieś tam znowu miliony...
Jak się nie przyda, to trudno, ja i tak już całą jedną szufladę mam ostro wypchaną, że się nie domyka. Na pewno będzie coś, co się stamtąd nie przyda. 🤣

Aaaaale tak juz 2 latka w górę to kupuję do przodu, ja nie wiem co za kompot jest u mojej w przedszkolu ze juz połowę garderoby na iesien musiałam wyrzucić. Jak sie zalewa nim to nic nie widać, rzucam do prania a pozniej wielka szaro brązowa plama nie do sprania 😭 tak wiec jak jestem np w ciuszku to z torbami wychodzę bo szkoda mi kasy na jednorazowe ubrania. A o rajstopkach nie wspomne... plac zabaw niszczyyyyyy wszystkoooooo 😵‍💫

Ja rok temu kupilam na zimę wieksze rzeczy, to jeszcze są dobre. Ale to byl przypadek, po prostu nie wiedzialam, ze te super komninezony z H&M są takie duże 🤣

Ja mialam sporo wiekszych co dostawalismy od rodzinki i w sumie rozmiarami mi sie akurat zgadzalo, zreszta kurtka ciensza czy wiosna czy jesien to wleci 😂 a znow gorzej dobierac mi teraz, w pol roku przeskoczyl mi ze 2-3 rozmiary, a teraz znow stanal jak nakupilam wiekszych letnich :D licze ze do przyszlego lata nie wyrosnie :D

reklama
Ostatnio tam mówiłyście o Lil masti i tej jej fundacji, a dziś wrzuciła na story na instagramie, że jest w 4 miesiącu ciąży obecnie. 😄

Do góry