reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Albo zobaczysz potem ladniejsze i żalA czemu?

Szczerze to mialam kurtki na zapas i żadnej nie uzylam. Bo np. całą zimę przechodził w kombinezonach albo nie trafilam z rozmiarem albo coś tam. Takie rzeczy jak kurtki to tylko na bieżąco.
Eveline.eve
W przypadku "maluszkow" (0-2 latka) to akurat jestem na nie z kupowaniem ubran bardzo do przodu. Moja córa byla niewymiarowa i często piękne ciuszki kupione np na lato rozmiar 74 to ona jeszcze nosila 68 i dupa. Była z tych mniejszych i szczuplejszych a notorycznie dostawałam ubranka z np pepco co ja nie wiem chyba tylko dla serdelków sa. A pozniej pretensje ze kupila babcia a ja dziecku nie ubieram
Nooo tak jak ten kombinezon w muszelki na ramiączkach dopiero dobry na jesien
Nooo tak jak ten kombinezon w muszelki na ramiączkach dopiero dobry na jesien

loumarie
Za fajna była, żeby nie kupić. 
Ja ogólnie nie jestem za bardzo przejmująca się, kosztowała mnie 90 zł a nie jakieś tam znowu miliony...
Jak się nie przyda, to trudno, ja i tak już całą jedną szufladę mam ostro wypchaną, że się nie domyka. Na pewno będzie coś, co się stamtąd nie przyda.

Ja ogólnie nie jestem za bardzo przejmująca się, kosztowała mnie 90 zł a nie jakieś tam znowu miliony...
Jak się nie przyda, to trudno, ja i tak już całą jedną szufladę mam ostro wypchaną, że się nie domyka. Na pewno będzie coś, co się stamtąd nie przyda.

Eveline.eve
Aaaaale tak juz 2 latka w górę to kupuję do przodu, ja nie wiem co za kompot jest u mojej w przedszkolu ze juz połowę garderoby na iesien musiałam wyrzucić. Jak sie zalewa nim to nic nie widać, rzucam do prania a pozniej wielka szaro brązowa plama nie do sprania
tak wiec jak jestem np w ciuszku to z torbami wychodzę bo szkoda mi kasy na jednorazowe ubrania. A o rajstopkach nie wspomne... plac zabaw niszczyyyyyy wszystkoooooo 

Kaalaa
Ja mialam sporo wiekszych co dostawalismy od rodzinki i w sumie rozmiarami mi sie akurat zgadzalo, zreszta kurtka ciensza czy wiosna czy jesien to wleci
a znow gorzej dobierac mi teraz, w pol roku przeskoczyl mi ze 2-3 rozmiary, a teraz znow stanal jak nakupilam wiekszych letnich
licze ze do przyszlego lata nie wyrosnie 

reklama