Eveline.eve
Fanka BB :)
Widziałam... to boli...Ostatnio tam mówiłyście o Lil masti i tej jej fundacji, a dziś wrzuciła na story na instagramie, że jest w 4 miesiącu ciąży obecnie.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam... to boli...Ostatnio tam mówiłyście o Lil masti i tej jej fundacji, a dziś wrzuciła na story na instagramie, że jest w 4 miesiącu ciąży obecnie.![]()
Więc założyli tę fundację jak już wiedzieli, że drugie w drodze. No nieźle.
Tak piszecie o ciuchach, ostatnie może dni to kompletowanie wełny i softshelow na jesień i zimęi powiem tak....dzieci kosztują
Czekam na buty zimowe dla dwójki, tylko 900zlale no warto inwestować w dobre buty, w przyszłości podziękują.
Jeszcze kombiak dla młodego i z górki.
Mnie znowu rozkłada coś, od rana smarkam, dziwnie się czuje i mam dreszcze, dawno przecież chora nie byłam![]()
No właśnie mi szybko przeszlo, to znaczy 3 dni byłam słaba, potem luz ale katar długo miałam...w końcu zaczął przechodzić to jebud, od dziś smarkam, kicham i czuję się jakWiesz co, ja nie wiem czy to nie ten covid bo i mnie coś kręci w tym tygodniu a w sumie nigdzie nie byłam, nikt na mnie nie prychał, siedzę sama nawet bez męża.![]()