Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama zmęczona ale dla dziecka to takie wspomnieniaJa dziś o 6 wstałam. Dziecko się wysypało. Zrobiłyśmy sobie wycieczkę autobusem do miasta. Był plac zabaw, a potem lody. Plan był inny, ale dziecię miało inne pomysły. Zamówiłam sobie deser czekoladowa pokusa. Pyszny był. A potem prawie godzina czekania na autobus, żeby wrócić do domu.
Od wczoraj w hotelu ze spa na turnusieale podobno już sama stąd nie wyjdę
![]()
Nie wiem czy będzie pamiętać bo to jeszcze maluch. Wycieczka do Warszawy pociągiem, potem metro to dopiero było wow. Jeszcze potem tramwaj. Zanim do zoo dotarliśmy to już miała chyba dość atrakcji@Lwica1410 ale beda potem wspomnieniadla nas to takie nic, a dziecko pamieta latami
ale czekoladowa pokusa brzmi baaaaardzo kuszaco
![]()