reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Ja dziś o 6 wstałam. Dziecko się wysypało. Zrobiłyśmy sobie wycieczkę autobusem do miasta. Był plac zabaw, a potem lody. Plan był inny, ale dziecię miało inne pomysły. Zamówiłam sobie deser czekoladowa pokusa. Pyszny był. A potem prawie godzina czekania na autobus, żeby wrócić do domu.
Eveline.eve
Mama zmęczona ale dla dziecka to takie wspomnieniaJa dziś o 6 wstałam. Dziecko się wysypało. Zrobiłyśmy sobie wycieczkę autobusem do miasta. Był plac zabaw, a potem lody. Plan był inny, ale dziecię miało inne pomysły. Zamówiłam sobie deser czekoladowa pokusa. Pyszny był. A potem prawie godzina czekania na autobus, żeby wrócić do domu.

Kaalaa
@Klemensa przygotowali dla Ciebie dlugi pobyt z atrakcjami, czy raczej szybki weekend? 
@Lwica1410 ale beda potem wspomnienia
dla nas to takie nic, a dziecko pamieta latami
ale czekoladowa pokusa brzmi baaaaardzo kuszaco 
@Lwica1410 ale beda potem wspomnienia

loumarie
Od wczoraj w hotelu ze spa na turnusieale podobno już sama stąd nie wyjdę
![]()
Śledzia dałaś z nutellą?

Lwica1410
Nie wiem czy będzie pamiętać bo to jeszcze maluch. Wycieczka do Warszawy pociągiem, potem metro to dopiero było wow. Jeszcze potem tramwaj. Zanim do zoo dotarliśmy to już miała chyba dość atrakcji@Lwica1410 ale beda potem wspomnieniadla nas to takie nic, a dziecko pamieta latami
ale czekoladowa pokusa brzmi baaaaardzo kuszaco
![]()

Uwielbiam lody pływające w czekoladzie. Tylko biorę bez bitej śmietany, bo mi to smak zabija. Czasem do tego biorę wiśnie.
reklama
Kaalaa
Swoje pierwsze wspomnienie mam jak mialam rok i 4 miesiaceNie wiem czy będzie pamiętać bo to jeszcze maluch. Wycieczka do Warszawy pociągiem, potem metro to dopiero było wow. Jeszcze potem tramwaj. Zanim do zoo dotarliśmy to już miała chyba dość atrakcji
Uwielbiam lody pływające w czekoladzie. Tylko biorę bez bitej śmietany, bo mi to smak zabija. Czasem do tego biorę wiśnie.