reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Jedziemy wybierać panele do sypialni, niech ten remont się skończy wreszcie 

xewee
Moderator
Rozumiem Cie całkowicieJedziemy wybierać panele do sypialni, niech ten remont się skończy wreszcie![]()

Lwica1410
Ja tam pobudkę miałam przed 1. I właściwie nie było później okazji zasnąć. Jak już się prawie udało to córka zaczęła płakać przez sen. A to psica coś się wierciła, w końcu ją na wymioty wzięło. Teraz spokój, mam nadzieję, że tylko nocne wybryki i obejdzie się bez weterynarza.
Remonty są fajnie, przecież inaczej bym nie mieszkała tyle czasu na placu budowy. Coś czuję, że schody kolejny rok będą sezonowane w jadalni.
Remonty są fajnie, przecież inaczej bym nie mieszkała tyle czasu na placu budowy. Coś czuję, że schody kolejny rok będą sezonowane w jadalni.
Lwica1410
Ja w Biedronce bywam po płatki dla lubego, albo po mleko na promocji. Lidl to jak gdzie jest po drodze. Staram się nawet nie zaglądać do chipsów, że to mnie nie kusiło.Z ciekawości zobaczę czy mój sklep oferuje jakieś smaki dziwne, bo nie robie zakupów ani w biedronce ani w Lidlu, no może coś i mi się uda zdobyć![]()
niezapominajka876
Jeszcze podobają nam się zupełnie inne koloryRozumiem Cie całkowicie![]()

Kosinka94
Moderator
Skąd ja to znamJeszcze podobają nam się zupełnie inne koloryi już mam dość tych dyskusji z mężem.

Lwica1410
My panele, farby, płytki wybieraliśmy grając w marynarza. Braliśmy kilka różnych i graliśmy. Koleżanka żeby się nie męczyć z kolorami mówi, że ona ściany na białe, wszędzie te same płytki na podłodze i już. Nie lubię zakupów, a już urządzanie i wykańczanie, mnie wykańcza.
reklama
xewee
Moderator
Ja swojemu nie daje zbytnio wyboruJeszcze podobają nam się zupełnie inne koloryi już mam dość tych dyskusji z mężem.

I co stary dumny,ze wybral solidny piekny kolor ?Skąd ja to znamale nie było mi do śmiechu gdy weszłam na budowę, a tu żółto żółta klatka schodowa...