reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Z ciekawości zobaczę czy mój sklep oferuje jakieś smaki dziwne, bo nie robie zakupów ani w biedronce ani w Lidlu, no może coś i mi się uda zdobyć 😀

reklama
Ja tam pobudkę miałam przed 1. I właściwie nie było później okazji zasnąć. Jak już się prawie udało to córka zaczęła płakać przez sen. A to psica coś się wierciła, w końcu ją na wymioty wzięło. Teraz spokój, mam nadzieję, że tylko nocne wybryki i obejdzie się bez weterynarza.
Remonty są fajnie, przecież inaczej bym nie mieszkała tyle czasu na placu budowy. Coś czuję, że schody kolejny rok będą sezonowane w jadalni.

Z ciekawości zobaczę czy mój sklep oferuje jakieś smaki dziwne, bo nie robie zakupów ani w biedronce ani w Lidlu, no może coś i mi się uda zdobyć 😀
Ja w Biedronce bywam po płatki dla lubego, albo po mleko na promocji. Lidl to jak gdzie jest po drodze. Staram się nawet nie zaglądać do chipsów, że to mnie nie kusiło.

My panele, farby, płytki wybieraliśmy grając w marynarza. Braliśmy kilka różnych i graliśmy. Koleżanka żeby się nie męczyć z kolorami mówi, że ona ściany na białe, wszędzie te same płytki na podłodze i już. Nie lubię zakupów, a już urządzanie i wykańczanie, mnie wykańcza.

reklama
Jeszcze podobają nam się zupełnie inne kolory 🫣 i już mam dość tych dyskusji z mężem.
Ja swojemu nie daje zbytnio wyboru 😅 tnz on myśli,ze go ma, ale do wyboru dostaje juz rzeczy przefiltrowane przezemnie 😅
Skąd ja to znam 😅 ale nie było mi do śmiechu gdy weszłam na budowę, a tu żółto żółta klatka schodowa...
I co stary dumny,ze wybral solidny piekny kolor ?😅

Do góry