reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Wow 😍 mam nadzieję, że i u mnie tak będzie 😊
Dlatego warto trochę poczekać, pewnie robiłaś przed datą miesiączki - to zawsze robi niespodzianki i nadzieję a czasami jest zwyczajny błąd w teście 🤷🏼‍♀️ to tylko pasek z odczynnikami.
Także trzymam kciuki i jeżeli masz testy to spróbuj po weekendzie z pierwszego moczu :)
Wtedy będzie wyraźniejszy

reklama
Dlatego warto trochę poczekać, pewnie robiłaś przed datą miesiączki - to zawsze robi niespodzianki i nadzieję a czasami jest zwyczajny błąd w teście 🤷🏼‍♀️ to tylko pasek z odczynnikami.
Także trzymam kciuki i jeżeli masz testy to spróbuj po weekendzie z pierwszego moczu :)
Wtedy będzie wyraźniejszymi w

Wtedy będzie wyraźniejszy
No właśnie u mnie jest troszkę skomplikowana sytuacja. 5 września odstawiłam tabletki anty, 9 września miałam krwawienie z odstawienia i zaraz po nim zaczęliśmy się starać. Przed tabletkami miałam nieregularne miesiączki i teraz też mam. Pierwszy prawdziwy okres powinnam mieć ok 10 dni temu i dalej go nie mam.

No właśnie u mnie jest troszkę skomplikowana sytuacja. 5 września odstawiłam tabletki anty, 9 września miałam krwawienie z odstawienia i zaraz po nim zaczęliśmy się starać. Przed tabletkami miałam nieregularne miesiączki i teraz też mam. Pierwszy prawdziwy okres powinnam mieć ok 10 dni temu i dalej go nie mam.
To się mogło wszystko rozjechać po anty ale to też nie wyklucza,że się udało. Owulacja mogła się znacznie opóźnić i dlatego też te rozjazdy z okresem, opóźnieniami.
Może w miarę możliwości zrób w poniedziałek betę?

reklama
Do góry