reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Zrobiłam dziś test ciążowy i jest negatywny. Od kilku dni robiłam też testy owulacyjne wieczorami. Wczoraj mi wyszła ciemniejsza kreska niż przez ostatnie dni. Teraz zrobiłam żeby zobaczyć czy pik się zbliża i mam taki wynik. Co uważacie?

Załączniki

• IMG_7515.jpeg
    IMG_7515.jpeg
    994,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Zrobiłam dziś test ciążowy i jest negatywny. Od kilku dni robiłam też testy owulacyjne wieczorami. Wczoraj mi wyszła ciemniejsza kreska niż przez ostatnie dni. Teraz zrobiłam żeby zobaczyć czy pik się zbliża i mam taki wynik. Co uważacie?
Pisalas,ze nie dostałaś jeszcze pierwszego naturalnego krwawienia, tu takie wróżenie z fusów teraz, bo testy owulacyjne powinno sie robic do pierwszego piku, a czy on byl wczesniej czy nie, to trudno stwierdzic. Ja bym sie wybrała do ginekologa aby ocenił, jak to wygląda :)

No jest to niewykluczone, bo złoży mi się morfologia + ten mój rewelacyjny dzienniczek... 🤔
Jak mi każe siedzieć w domu to trudno, będę siedzieć. Uważam, że i tak odpadnięcie w 6 miesiącu nie jest takim znowu złym wynikiem. 🫠
Oczywiscie,ze nie jest :D przestań sie biczować:D ja poszlam rowno z rozpoczęciem 6 miesiąca na L4, czy dałabym radę pracować na upartego dalej? Oczywiscie, bo tak jak Ty praca zdalna xD ale dopiero jak poszlam na to L4 ogarnelam,ze ja naprawde zmeczona bylam xD

No jest to niewykluczone, bo złoży mi się morfologia + ten mój rewelacyjny dzienniczek... 🤔
Jak mi każe siedzieć w domu to trudno, będę siedzieć. Uważam, że i tak odpadnięcie w 6 miesiącu nie jest takim znowu złym wynikiem. 🫠
Ja szybko odpadłam bo chcieli mnie to szpitala kłaść i futrowac lekami ale jednak zmienili zdanie ale zwolnienie i tak przedłużyli 🤣

reklama
O, ale wywolalam :D moga dzialac hormony, a moze po prpstu robi cos co nie jest fajne, bo mimo ze cudowna moze cos czasem spierdzielic :D
Nie no ja jej nie mówię że utrudnili mi laktację w szpitalu i że w ogóle nie jest kolorowo więc mnie rozwaliła ostatnio bo powiedziała żeby dać małej druga pierś jak w jednej już nie ma mleka. No nie wpadłam na to, wcale 🤣 i wcale z laktatorem na zmianę że ssakiem nie siedzę przy cyckach i nie wyplkakiwalam sobie oczu że nie mam pokarmu. No wkurwiła mnie w ułamku sekundy 🤡

Do góry