reklama
xewee
Moderator
Pisalas,ze nie dostałaś jeszcze pierwszego naturalnego krwawienia, tu takie wróżenie z fusów teraz, bo testy owulacyjne powinno sie robic do pierwszego piku, a czy on byl wczesniej czy nie, to trudno stwierdzic. Ja bym sie wybrała do ginekologa aby ocenił, jak to wyglądaZrobiłam dziś test ciążowy i jest negatywny. Od kilku dni robiłam też testy owulacyjne wieczorami. Wczoraj mi wyszła ciemniejsza kreska niż przez ostatnie dni. Teraz zrobiłam żeby zobaczyć czy pik się zbliża i mam taki wynik. Co uważacie?
loumarie
Fanka BB :)
Odpoczynek tez sie przyda![]()
No jest to niewykluczone, bo złoży mi się morfologia + ten mój rewelacyjny dzienniczek...

Jak mi każe siedzieć w domu to trudno, będę siedzieć. Uważam, że i tak odpadnięcie w 6 miesiącu nie jest takim znowu złym wynikiem.

Kaalaa
Wreszcie!No jest to niewykluczone, bo złoży mi się morfologia + ten mój rewelacyjny dzienniczek...
Jak mi każe siedzieć w domu to trudno, będę siedzieć. Uważam, że i tak odpadnięcie w 6 miesiącu nie jest takim znowu złym wynikiem.![]()

xewee
Moderator
Oczywiscie,ze nie jestNo jest to niewykluczone, bo złoży mi się morfologia + ten mój rewelacyjny dzienniczek...
Jak mi każe siedzieć w domu to trudno, będę siedzieć. Uważam, że i tak odpadnięcie w 6 miesiącu nie jest takim znowu złym wynikiem.![]()
Kaalaa
O, ale wywolalamJa mam cudowną teściową ale ostatnio mi działa na nerwy i nie wiem czy to hormony czy o co chodzi.
Klemensa
Ja szybko odpadłam bo chcieli mnie to szpitala kłaść i futrowac lekami ale jednak zmienili zdanie ale zwolnienie i tak przedłużyliNo jest to niewykluczone, bo złoży mi się morfologia + ten mój rewelacyjny dzienniczek...

reklama
Klemensa
Nie no ja jej nie mówię że utrudnili mi laktację w szpitalu i że w ogóle nie jest kolorowo więc mnie rozwaliła ostatnio bo powiedziała żeby dać małej druga pierś jak w jednej już nie ma mleka. No nie wpadłam na to, wcaleO, ale wywolalammoga dzialac hormony, a moze po prpstu robi cos co nie jest fajne, bo mimo ze cudowna moze cos czasem spierdzielic
![]()