reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tutaj nawet google nie jest zgodne bo w zależności od linku w który się kliknie źródła podają, że:
-kawa wpływa na wyniki,
-kawa wpływa na wyniki przed badaniem tsh pod warunkiem, że przyjmuje się leki typu euthyrox czy letrox

I bądź tu mądry 🤣
Przecież ten internet taki mądry jest 🤣
What The Hell Reaction GIF by HRejterzy

reklama
Ja też się darłam że się zsikalam a ta do mnie że to wody płodowe i mam się uspokoić 🤣🤣🤣🤣a ja do niej mówiłam że chce siku to mnie nie chciałaś puścić i się posikałam! Klemensa mówię po raz kolejny to wody płodowe uspokój się wszystko jest jak powinno 🤡
Do mnie przyszedł lekarz jak już mialam skurcze i wiadomo było, ze się nie zatrzyma, a trzeba było zdjąć szew z szyjki, żeby szyjka nie pękła. I mówi mi, że zdejmie, żeby szyjma wytrzymała, a ja do niego na pewniaka "ale ja tej szyjki w sumie już nie będę potrzebować" 🤣

Ja jestem ciekawa swojego zachowania.
Zazwyczaj jak coś mnie boli fest, to no jestem rozdrażniona, ale raczej nie jestem osobą wokalizującą. Jestem ciekawa czy w tym przypadku się będę wydzierać mocno 🤣

reklama
Ja jestem ciekawa swojego zachowania.
Zazwyczaj jak coś mnie boli fest, to no jestem rozdrażniona, ale raczej nie jestem osobą wokalizującą. Jestem ciekawa czy w tym przypadku się będę wydzierać mocno 🤣
Mi krzyk odpowiedni meeega pomagał, ja podczas porodu mega czułam się jak zwierzę, wyłączyłam sobie mózg i zostawiłam tylko gadzi i super zadziałało 😁 miałam też mega fajną szkołę rodzenia i super nas przugotowali

Do góry