reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Też jest myślenie, a czy ktoś da Ci za to medal?
No pewnie, że nie. Ale nie chodzi o medal. Jeśli można żyć w miarę normalnie, to można żyć wśród ludzi. Czemu z tego rezygnować? Wiadomo, nie każda praca jest cudowna, ale też miło jest z kimś pogadać z pracy, herbatę wypić. Pośmiać się.

Z OM mi wychodzi 6+0 co mi pokazuje jedna aplikacja druga że niby 6+1, ale to w założeniu 30 dniowego cyklu z normalną datą owu. A że owu miałam w 11dc, to z owu mam różnice +4 dni i szczerze po ostatnich wynikach bety + samopoczuciu myślę, że jestem ciut dalej niż OM wskazuje ... 😵‍💫 ciekawa jestem co dr zobaczy na USG, bo wiadomo, podam jej skończony tydzień według OM to powinnam na potwierdzeniu być w bodajże 8+0, ale myślę że to będzie serio te 8+4... 🙈

reklama
Też jest myślenie, a czy ktoś da Ci za to medal?
No pewnie, że nie. Ale nie chodzi o medal. Jeśli można żyć w miarę normalnie, to można żyć wśród ludzi. Czemu z tego rezygnować? Wiadomo, nie każda praca jest cudowna, ale też miło jest z kimś pogadać z pracy, herbatę wypić. Pośmiać się.

Z OM mi wychodzi 6+0 co mi pokazuje jedna aplikacja druga że niby 6+1, ale to w założeniu 30 dniowego cyklu z normalną datą owu. A że owu miałam w 11dc, to z owu mam różnice +4 dni i szczerze po ostatnich wynikach bety + samopoczuciu myślę, że jestem ciut dalej niż OM wskazuje ... 😵‍💫 ciekawa jestem co dr zobaczy na USG, bo wiadomo, podam jej skończony tydzień według OM to powinnam na potwierdzeniu być w bodajże 8+0, ale myślę że to będzie serio te 8+4... 🙈
8+0 czy 8+4 - i tak będziesz już widzieć wszystko i naprawdę podziwiam za cierpliwość niezmiennie. :D

Myślę, że muszę finalnie walnąć rzutem na taśmę te prenatalne i te zasraną Pappe i huk z tym moim gęganiem, bo do tego czasu od potwierdzenia to na prenatalne ode mnie już będzie rzut beretem. 🙈 A tak to będę dumać dumać, a jeśli w końcu się namyślę i przegapię... Nie ma czasu na takie pierdolamento egzystencjalne.

Myślę, że muszę finalnie walnąć rzutem na taśmę te prenatalne i te zasraną Pappe i huk z tym moim gęganiem, bo do tego czasu od potwierdzenia to na prenatalne ode mnie już będzie rzut beretem. 🙈 A tak to będę dumać dumać, a jeśli w końcu się namyślę i przegapię... Nie ma czasu na takie pierdolamento egzystencjalne.
Ja mam awaryjnie dwa terminy na prenatalne - obawiam się czy kajtek odpowiednio dorośnie do pierwszego, gdyby nie to mam kolejny 2 tygodnie po pierwszym. Najbardziej bym chciała krakowskim targiem ten tydzień pomiędzy, ale wtedy Pan Doktor się urlopuje - biednemu to zawsze wiatr w oczy. 😀

No ja też właśnie w szoku i oburzeniu, chyba @Patii26 i @Hermeneg pisały, że na Nowy Jork do 50-tki będą odkładać. Nie rozumiem - 800 plus macie, baby! Wy jakieś totalnie niegospodarne musicie być i już Wam się w dupach od tego dobrobytu i bogactwa przewraca! 😆😂😂😂

A tak poza tym to dzień dobry Drogie Panie, w jedyny słuszny (oprócz weekendu) dzień tygodnia! 8-)Skromne życzenia piątkowe ode mnie - żeby nikt Was dzisiaj nie wkurwił. 😅 Na szczęście pogoda daje nam dziś trochę odetchnąć. 😊
Mnie już dziś wkurwili Rumuni, wynajęli apartament i biba na całego, weź się dogadaj...musiałam do szefowej dzwonić 😏

reklama
Do góry