reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

No to teraz zwizualizujcie sobie dzisiejszą mnie - poszłam coś załatwić do galerii. Zawołała mnie pizza (pizza to życie), walczyłam ze sobą, ale mówię dobra - kupię jeden kawałek. Zeżarłam ten kawałek na dwa gryzy, zrobiłam kółko bijąc się z myślami po czym poszłam i zamówiłam dużą pepperoni na puszystym. 😂 Stwierdziłam, że do domu będzie! Ale wrąbałam połowę po drodze, wracając do biura. No kurła dziecko wojny. 😂
IMG_20250708_195136727~2.jpg u mnie dziś taka sytuacja 😅 i mały prowodyr tej sytuacji

reklama
Wiecie jakie ja z tym miałam w życiu jaja... robiłam badania w innej przychodni, pielęgniarka nie wiedziała o co chodzi i do mnie dzwoni...
CZY PANI WIDZIAŁA SWOJE WYNIKI?!?!?! TO WYMAGA KONSULTACJI Z LEKARZEM I TO NA JUŻ!!! NORMA TO 200, U PANI TO DWA RAZY TYLE...!!! (no jakby... umiem liczyć 🤣) No shit Sherlock... 👁👄👁
Krzyczy mi w słuchawkę... D I E T A!!!! S P O R T!!!!
Nakrzyczała, nakrzyczała, A ktoś w rodzinie tak ma? Tak. Każdy.
Aha no rozumiem. To proszę do lekarza i tak się umówić.

Wiecie jakie ja z tym miałam w życiu jaja... robiłam badania w innej przychodni, pielęgniarka nie wiedziała o co chodzi i do mnie dzwoni...
CZY PANI WIDZIAŁA SWOJE WYNIKI?!?!?! TO WYMAGA KONSULTACJI Z LEKARZEM I TO NA JUŻ!!! NORMA TO 200, U PANI TO DWA RAZY TYLE...!!! (no jakby... umiem liczyć 🤣) No shit Sherlock... 👁👄👁
Krzyczy mi w słuchawkę... D I E T A!!!! S P O R T!!!!
Nakrzyczała, nakrzyczała, A ktoś w rodzinie tak ma? Tak. Każdy.
Aha no rozumiem. To proszę do lekarza i tak się umówić.

Spoko, mój były powiedzmy mąż żeby było łatwiej też jak nasz syn ma CT1 od dziecka.
No i poszedł kiedyś kontrolnie na badania krwi (jak miał z 30lat) bo mu zlecili w lux med czy tam innym prywatnym miejscu.
A to był jakiś słaby czas u niego, więc na czczo mu cukier wyszedł chyba z 250 (norma dla nie ciężarnych to 99) i baba dzwoni do niego przerażona - jezu Panie, szybko szpital, Pan masz cukrzycę xD

Czuję się jak jakiś cyborg... nie dość, że po każdej ciąży organizm wracał do siebie błyskawicznie, więc pod koniec połogu już miałam owulację (nawet kiedy odciągałam 1,5l dobowo), to teraz po odstawieniu anty, którą brałam 2,5 roku też organizm wrócił do siebie w ciągu jednego cyklu 🙈
Liczyłam na to, że mimo wszystko zajmie to więcej i nie przyjdzie okres z całym pakietem wrażeń bólowych, a tu cykl 28 dni, jak w zegarku jak przed ciążą...

Chętnie oddałabym te ksiązkowe cykle tym z Was, które mają z tym problemy, serio 🙈

reklama
Ja się pożalę, że Staszek na wakacjach się strasznie rozjechał i chodzi spać o 20.00 a wstaje o 5.00 (a czasem i przed). W dzień za to śpi o 3-4h. Ja ledwo patrzę na oczy bo nie mogę spać tych 3-4h z nim, więc naprawdę czuję się jak trup. Jest 7.35 - pracuję ledwo 1.5h, a już mi się oczy zamykają :(

Coraz bardziej skłaniam się ku wychowawczemu :( bo nie dociągnę

Do góry