Klemensa
Fanka BB :)
został kawałek tortu, na upartego na 4 kawałkiDaj znać jak smakuje i jeśli jest dobry, to też poszukam z nadzieją że wychodzi taniej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
został kawałek tortu, na upartego na 4 kawałkiDaj znać jak smakuje i jeśli jest dobry, to też poszukam z nadzieją że wychodzi taniej![]()
Do standardowego toru coś okl 15 średnicy okl 200g śmietanki i mascarpone i okł 10 bartonów (one bardzo mało ważą). Z tego co pamiętam to było przełożenie na 1.5cm.został kawałek tortu, na upartego na 4 kawałkiwięc chyba dobry. Jeśli dobrze pamiętam to trochę mleka normalnego trochę cukru koło 1,5 maska i trochę mleka w proszku, więc jakiś mega drogi mi się nie wydawał
a ten Twoj?
Jezusie, czytam z zaciekawieniem, ale brzmi dla mnie jak fizyka kwantowa.Do standardowego toru coś okl 15 średnicy okl 200g śmietanki i mascarpone i okł 10 bartonów (one bardzo mało ważą). Z tego co pamiętam to było przełożenie na 1.5cm.
A to ja to co napisałam to był sam tynk, krem do przełożenia robiłam osobno, średnica chyba 20 cm ostatecznie wyszła więc spory ten tort i dość wysoki. Zniknął bardzo szybkoDo standardowego toru coś okl 15 średnicy okl 200g śmietanki i mascarpone i okł 10 bartonów (one bardzo mało ważą). Z tego co pamiętam to było przełożenie na 1.5cm.
Jak bym miała też bym zjadła. Bardzo lubięTeż czytam i mi ślinka cieknie
Aż dziecku Milky Waya zjadłam![]()
Jak bym miała też bym zjadła. Bardzo lubię![]()
Bo to buziaki za noszenie były@kami1094 dzięki ,że pytasz
Noga już bez gipsu ufff ! Za to teraz nadrabia swoje siedzenie i wszędzie go pełno.
Miał odpoczywać, biorę książkę zabawki cokolwiek no nic nie działa.
Także po jedziemy sobie na wakacje jupiiii bo mieliśmy zrezygnować. Co to za wakacje z nogą w gipsie i to nad morzem a cały czas było tylko opa Mama (aż mi krwinki powychodziły z przeciążenia)
Z minusów to przestał dawać buziaki , lol. Jak miał nogę w gipsie dawał mi ich w policzek chyba ze 150 na dzień , od wczoraj zeroo . Mówię do małego daj buziaczka Mamie to mi odpowiada " nie już nie Mama"![]()
Coś w tym jest bo to mały cwaniaczek jest !Bo to buziaki za noszenie byłyjuż nie musisz nosić to ni ma
![]()