reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Przyszła koza do woza.. mamusiu chodź. Buziaki, przytulasek i na drzemkę czas. Dziwię się, że poszła, bo nawet dziś nie chciała z domu wyjść. Więc energia roznosiła.

Mój synek to taki słodziak, że on ciągle że mnie kocha, że jestem najlepsza mamusia i milion buziaczków 😊 ale właśnie u mnie każdy chlopak tak, dziewczyny mniej wylewne 😆
Moja Sroka to mnie kocha najbardziej i mówi,że jestem jak "najlepsza księżniczka" gdy coś zbroi. W sumie to ma fazy,że się lepi,daje buziaka sama od siebie czy to w czoło czy w ramie czy normalnie - zarówno mi jak i mężowi 😂

Załączniki

• 1000010115.png
    1000010115.png
    179,6 KB · Wyświetleń: 54
  • 1000010112.png
    1000010112.png
    184,1 KB · Wyświetleń: 53

Załączniki

• d6c19848-87de-4cff-8e87-9d1889ab8fcf.jpeg
    d6c19848-87de-4cff-8e87-9d1889ab8fcf.jpeg
    44,3 KB · Wyświetleń: 52
reklama