Ja podobnie, ba szarlatanstwem sama sobie sporo pomogłam, ale o tym się w necie nie mówi.Ale to standard.
Ostatnio wiele widzę memow typu, że jak facet przyjdzie do lekarza z gwoździem wbitym do ręki to dostanie zastrzyk przeciwtężcowy, prześwietlenie i chirurga. A jak przyjdzie kobieta, to dostanie nakaz schudnięcia, zapytają kiedy miała ostatnio okres, powiedzą, że wyolbrzymia bo ma PMS i odeślą do psychoterapeuty.
Dlatego przestałam chodzić do lekarzy innych niż ginekolog![]()
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Ja tak to nie, po prostu zwykle wiem czego potrzebuję i robię to teleporadą albo po rodzinie.Ja podobnie, ba szarlatanstwem sama sobie sporo pomogłam, ale o tym się w necie nie mówi.
Ostatnio poszłam i mowię, że boję się, bo od 2 tygodni codziennie boli mnie głowa, to tez usłyszalam, że muszę schudnąć. I mowie, że jak ważyłam 30kg więcej to mnie głowa nie bolała. To usłuszałam "ale teraz jest pani starsza"

Zero badań, zero skierowań.
Hermeneg
Ale dziś dzień...jestem totalnie bez życiaspać mi się chce i mam dość tej pogody, dwa tabsy na ból głowy już za mną....
Oby do 18, poloze dzieci i siadam i się nie ruszam.
Właśnie miałam pisać, że też mam dzisiaj taki dzień, że jestem nie do życia.
Chyba kawusię jeszcze jedna pierdolnę

Coś okropnego, nawet z dziećmi nigdzie nie wyszłamWłaśnie miałam pisać, że też mam dzisiaj taki dzień, że jestem nie do życia.
Chyba kawusię jeszcze jedna pierdolnę![]()

Ja poprostu sprawdzam poziomy witamin i je uzupełniam, poprawiło się w moim organizmie wszystko, suplementowalam także jod, do tego robiłam usg tarczycy ( miałam niezidentyfikowanego guzka) jest duuuuzo mniejszy, a miałam go całe lata...Ja tak to nie, po prostu zwykle wiem czego potrzebuję i robię to teleporadą albo po rodzinie.
Ostatnio poszłam i mowię, że boję się, bo od 2 tygodni codziennie boli mnie głowa, to tez usłyszalam, że muszę schudnąć. I mowie, że jak ważyłam 30kg więcej to mnie głowa nie bolała. To usłuszałam "ale teraz jest pani starsza"
Zero badań, zero skierowań.
Patii26
To ja miałam taką sytuacjęMożesz nie odebrać PAPpa jak moja koleżanka - córka ma 4 latka a ona do tej pory nie odebrała wyniku xddd

Klemensa
To ja miałam taką sytuacjęw pierwszej ciąży z córką robiłam Pappa na drugich prenatalnych w mieście 100km ode mojego, bo na pierwszych nie miałam robionych. Na USG wyszlo wszystko super, a na pappa się czekało. Miałam je odebrać po jakimś tam czasie, ale całkowicie o nich zapomniałam o wysłali mi je poczta dopiero jak córka miała 2 lata
ale ryzyka oczywiście niskie, bo jakby były wysokie to by dzwonili do mnie.
A tu nawet jej nie wysłali, po prostu dalej gdzieś zapomniane leżą

reklama
Lady Loka
Moje też leżąA tu nawet jej nie wysłali, po prostu dalej gdzieś zapomniane leżą![]()