reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Tak.I tak sobie chodzi z maczetą a policja ma tradycyjnie w dupie oczy?![]()
Podobno sam siebie, podobno przyćpany, ale kij tam wie.Oooo matko, znalazłam news z tą akcją w oknie. Pytanie czy siebie okaleczył czy kogoś bo w tym oknie wygląda to słabo ...![]()
Podobno poranił kogoś od antyterrorystów jak go probowali ściągać.
loumarie
Tak.
Podobno sam siebie, podobno przyćpany, ale kij tam wie.
Podobno poranił kogoś od antyterrorystów jak go probowali ściągać.
No tak, albo jakaś schizofrenia paranoidalna.. to już chyba lepsze, sąd może wskazać leczenie i tyle.
93kora
Jak był pod wpływem mefedronu to miał wyłączony mózg. Jeśli čpie regularnie to nawet tego mózgu nie ma. Ma za to zwidy właśnie schizy itp.No tak, albo jakaś schizofrenia paranoidalna.. to już chyba lepsze, sąd może wskazać leczenie i tyle.
Lady współczuję tego przykrego widoku. Dobrze,że to nic a nie dzień i dzieci nie musiały się przypatrywać temu.
loumarie
Jaki film głupi oglądam. Siedzi para na tratwie na morzu czy tam oceanie i rekin na nich szarżuje... 
Wpadli więc na pomysł rozpalenia ogniska na tej tratwie żeby ktoś ich zauważył... oczywiście ogień się rozprzestrzenił więc z wrażenia wskoczyli do wody i teraz ani tratwy ani pomocy.

Wpadli więc na pomysł rozpalenia ogniska na tej tratwie żeby ktoś ich zauważył... oczywiście ogień się rozprzestrzenił więc z wrażenia wskoczyli do wody i teraz ani tratwy ani pomocy.

Patii26
Jakie zgrabne opalone nóżkiJak tam wasza sobota? Bo ja się delektuje okrzykami bombelkow
Tydzien wakacji za nami
Zobacz załącznik 1711082

PA. Tak wiem, mam zapłon

Ja już nie pamiętam, że je opalałamJakie zgrabne opalone nóżki
PA. Tak wiem, mam zapłonale nadal jestem na 48 stronie
i powolutku czytam i idę do przodu
![]()

loumarie
Jakie zgrabne opalone nóżki
PA. Tak wiem, mam zapłonale nadal jestem na 48 stronie
i powolutku czytam i idę do przodu
![]()
To co Ty tak się nie wyrabiasz

reklama
loumarie
Jaki film głupi oglądam. Siedzi para na tratwie na morzu czy tam oceanie i rekin na nich szarżuje...
Wpadli więc na pomysł rozpalenia ogniska na tej tratwie żeby ktoś ich zauważył... oczywiście ogień się rozprzestrzenił więc z wrażenia wskoczyli do wody i teraz ani tratwy ani pomocy.![]()
Chciałam powiedzieć, że ten genialny film się skończył tym, że kobieta znalazła pijanego Wietnamczyka co ją opatrzył wódką i ranę zaszył żyłką wędkarską.