reklama
Klemensa
Fanka BB :)
Ja na samą myśl o smrodzie farby miałam odruch wymiotny, ledwo podcięcie końcówek wytrzymałam a teraz mnie wiecznie zgaga pali i mnie mdli więc chyba już zostanę bez farby bo nie wysiedzę tyle godzinJa się muszę na drugi trymestr zapisać do mojej fryzjerki. Może mi parę pasm jeszcze rozjaśni.
Miałam wizytę w 1 trymestrze, ale zrezygnowałam. Jakoś nie ufam, że niby to takie bezpieczne...![]()

white_lotus
Mialam to samoA wiecie jaka afera u mnie...
Wrzuciłam z ciekawości w kalkulator ostatnio swój kolor oczu i męża... chciałam sprawdzić jakie może dziecko mieć. Mąż oczy brązowe.
No ale trzeba było podać rodziców.
A ja mam oczy zielone ... przy rodzicach ze stalowo niebieskimi.Kalkulator ogłosił bunt, że niemożliwe to jest i że mam podać prawidłowy kolor oczu rodziców.
![]()

93kora
Teraz są bezpieczne specyfiki fryzjerskie dla ciężarnych (np farby bez amoniaku) . Ja farbowałam się w 2 i 3 (przed porodem) bo nienawidzę mieć odrostów. Nie wiem czemu ale normalnie mam mini odrost i dawaj po farbę bo nie pomaluje się inaczej. Jak brudas się wtedy czuję i WTF ? Czemu tak mam ? Nie wiemJa się muszę na drugi trymestr zapisać do mojej fryzjerki. Może mi parę pasm jeszcze rozjaśni.
Miałam wizytę w 1 trymestrze, ale zrezygnowałam. Jakoś nie ufam, że niby to takie bezpieczne...![]()

Chociaż może wiem miałam czarne farbowane przez większość życia a naturalne taki średni blond i pewnie ten przeskok kolorów mi przeszkadzał
loumarie
Teraz są bezpieczne specyfiki fryzjerskie dla ciężarnych (np farby bez amoniaku) . Ja farbowałam się w 2 i 3 (przed porodem) bo nienawidzę mieć odrostów. Nie wiem czemu ale normalnie mam mini odrost i dawaj po farbę bo nie pomaluje się inaczej. Jak brudas się wtedy czuję i WTF ? Czemu tak mam ? Nie wiem.
Chociaż może wiem miałam czarne farbowane przez większość życia a naturalne taki średni blond i pewnie ten przeskok kolorów mi przeszkadzał. Teraz mam taki jasny czekoladowy i póki co nie widzę odrostów xD
Nie no mi chodzi o trymestr pierwszy tylko, gdzie zarodek się rozwija.

Później to wiadomo, że będę farbować. Ja mam siwe włosy więc.

93kora
Ja to nie wiem. Tylko ja tak mam w rodzinie xDSpoko, ja w genach po matce też nie dostałam figury modelki, za to moja Siostra owszem![]()
Ahhh zawsze pada na mnie z czymś najgorszym

93kora
OkejNie no mi chodzi o trymestr pierwszy tylko, gdzie zarodek się rozwija.
Później to wiadomo, że będę farbować. Ja mam siwe włosy więc.![]()
Ja póki co nie mam siwych włosów ale znowu jeśli GENY ze strony mamy tak zadecydują to dostanę ich po 35, roku życia xD
loumarie
Ja to nie wiem. Tylko ja tak mam w rodzinie xD
Ahhh zawsze pada na mnie z czymś najgorszym![]()
Mi mogła mama dać duże bimbałki to dała hipercholesterolemię.

loumarie
Okej
Ja póki co nie mam siwych włosów ale znowu jeśli GENY ze strony mamy tak zadecydują to dostanę ich po 35, roku życia xD
Ja miałam pierwsze 4 siwuchy jak miałam 19 lat.

reklama
Hermeneg
Mi mogła mama dać duże bimbałki to dała hipercholesterolemię.![]()
Ja mam duże bimbalki ale po Babci