reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja się muszę na drugi trymestr zapisać do mojej fryzjerki. Może mi parę pasm jeszcze rozjaśni.
Miałam wizytę w 1 trymestrze, ale zrezygnowałam. Jakoś nie ufam, że niby to takie bezpieczne... 🙃
Ja na samą myśl o smrodzie farby miałam odruch wymiotny, ledwo podcięcie końcówek wytrzymałam a teraz mnie wiecznie zgaga pali i mnie mdli więc chyba już zostanę bez farby bo nie wysiedzę tyle godzin 🫣 ale za to jak odrosły to ten ciemniejszy kolor zaczął mi się podobać (slonca unikam, inaczej by się same rozjaśniły) i takie ciężkie się zrobiły i wyglądają na bardziej ugładzone 🤣 zawsze to jakaś odmiana póki co 🤣

A wiecie jaka afera u mnie... 😂
Wrzuciłam z ciekawości w kalkulator ostatnio swój kolor oczu i męża... chciałam sprawdzić jakie może dziecko mieć. Mąż oczy brązowe.
No ale trzeba było podać rodziców. 😏
A ja mam oczy zielone ... przy rodzicach ze stalowo niebieskimi. 😄 Kalkulator ogłosił bunt, że niemożliwe to jest i że mam podać prawidłowy kolor oczu rodziców. 🤣
Mialam to samo 😂 My zielonoocy, nasi rodzice niebiesko. I wywalilo, ze mam zmienic kolor oczu ktoregos z naszych 🤣

Ja się muszę na drugi trymestr zapisać do mojej fryzjerki. Może mi parę pasm jeszcze rozjaśni.
Miałam wizytę w 1 trymestrze, ale zrezygnowałam. Jakoś nie ufam, że niby to takie bezpieczne... 🙃
Teraz są bezpieczne specyfiki fryzjerskie dla ciężarnych (np farby bez amoniaku) . Ja farbowałam się w 2 i 3 (przed porodem) bo nienawidzę mieć odrostów. Nie wiem czemu ale normalnie mam mini odrost i dawaj po farbę bo nie pomaluje się inaczej. Jak brudas się wtedy czuję i WTF ? Czemu tak mam ? Nie wiem 🤷.
Chociaż może wiem miałam czarne farbowane przez większość życia a naturalne taki średni blond i pewnie ten przeskok kolorów mi przeszkadzał :) . Teraz mam taki jasny czekoladowy i póki co nie widzę odrostów xD

Teraz są bezpieczne specyfiki fryzjerskie dla ciężarnych (np farby bez amoniaku) . Ja farbowałam się w 2 i 3 (przed porodem) bo nienawidzę mieć odrostów. Nie wiem czemu ale normalnie mam mini odrost i dawaj po farbę bo nie pomaluje się inaczej. Jak brudas się wtedy czuję i WTF ? Czemu tak mam ? Nie wiem 🤷.
Chociaż może wiem miałam czarne farbowane przez większość życia a naturalne taki średni blond i pewnie ten przeskok kolorów mi przeszkadzał :) . Teraz mam taki jasny czekoladowy i póki co nie widzę odrostów xD

Nie no mi chodzi o trymestr pierwszy tylko, gdzie zarodek się rozwija. 😁
Później to wiadomo, że będę farbować. Ja mam siwe włosy więc. 🤣

reklama
Do góry