reklama
Patii26
Fanka BB :)
Jak brat i siostra, słodziaczki

kami1094
8 i 7 mająJak brat i siostra, słodziaczkia ile ma lat ? Pewnie pisałyśmy, ale zapomniałam
nasza kotka ma 8 lat.

poziomkowa00
Mi też wszystkie 4 rosły w poprzek szczękiA co do zęba to współczuję mocno - teoretycznie też mam 4 ósemki do usunięcia, które nie są na wierzchu, tylko w poprzek w kości xD. A my z mamą też mamy takie polątane i długie korzenie. Miałam kiedyś usuwane zęby do założenia aparatu - za wielke zęby, za mały pyski kiedyś taka była świetna praktyka, to myślałam, że umrę wtedy. Dwa korzenie mi dentysta ułamał i oczywiście skończyło się u chirurga. Myślałam, że mi się do mózgu wtedy próbuje dodłubać.
Ale wierzę, że wynik jutrzejszego przyrostu wynagrodzi Ci Twój ból związany z zębem.![]()

Nicky95
Uff w końcu udało mi się was nadrobić ! Już tyle czasu chciałam do was dołączyć i tyle nowych stron przybywało że nie mogłam nadrobić
witajcie !
Cudowne macie kociaki !
Ja mam psinkę znalezioną w lesie przywiązana do drzewa. Jest wspaniała ale ma wrodzone adhd, wszędzie jej pełno

Cudowne macie kociaki !
Ja mam psinkę znalezioną w lesie przywiązana do drzewa. Jest wspaniała ale ma wrodzone adhd, wszędzie jej pełno

Ja miałam zielone światło od następnego cyklu, z tym że ten następny był dziwny o coś mi się wydaje, że nie było owulacji, to jedyny cykl gdzie jej nie czułam.Żebym już robiła dalszy plan działania z moją Panią Doktor. Jak już ta beta zleci względnie to pójdę na kontrolę i mam nadzieję, że ładnie się to tam będzie regenerować i nie trzeba będzie czekać za długo.Zbadam w następny weekend i zobaczymy ile już wtedy spadnie.
A po jakim czasie Wy mieliście zielone światło? Jak to było u Ciebie z cyklem po zabiegu?
![]()
Mowilam sobie wtedy, że w lipcu zaczniemy starania, zaczęliśmy od razu ale chyba jednak miało być w lipcu

kami1094
Bo ogólnie koty nie lubią dotykania brzucha, bo to ich najczulszy punkt.Ojejusiu, aż po tym brzuszku by się pogłaskałouwielbiam kocie brzuszki
A lubią Wasze koty głaskać się po brzuchu ? Moja niestety nie lubi![]()

kami1094
A na miesiączkę po zabiegu długo czekałaś?Ja miałam zielone światło od następnego cyklu, z tym że ten następny był dziwny o coś mi się wydaje, że nie było owulacji, to jedyny cykl gdzie jej nie czułam.
Mowilam sobie wtedy, że w lipcu zaczniemy starania, zaczęliśmy od razu ale chyba jednak miało być w lipcu![]()

reklama
kami1094