reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Dzień dobry 🤗

@kami1094 u nas poza kotem i psem są jeszcze rybki (córka) a my z męzem mamy ptaszniki 🕷🕸 ja mam trzy, mąż dwa 😁

O 9 mam rodzinną. Mam nadzieję, że mi nie przejdzie kaszel do tej godziny bo głównie z tym tam idę 🤣
Jezus Maria ! Umarłabym na sam widok tych pająków!
Podziwiam bo gdyby mój chciał mieć takie pająki w domu , to razem z terrarium poleciałby przez balkon chyba . Na samą myśl ,aż mnie zginą w środku jak przy lęku wysokościowym 🤣😁

Ale oszukujesz, bo tylko jednego kota pokazałaś! 😁 jaki zaciekawiony na pierwszym zdjęciu. 🥹 Mój mąż za dziecka był fanem szczurów - moja teściowa mniej, ale musiała przeżyć. 😅
Mi mama nie pozwoliła kupić szczura - nawet za swoje pieniądze i ,gdy byłam pełnoletnia 😂😂😂
Powiedziała,że pod jednym dachem z mysza mieszkać nie będzie 😂

Też się bałam pająków dopóki mąż z pierwszym (niestety już jej z nami nie ma 🥲) do domu nie przyszedł 🥰

Wróciłam z przychodni. Jestem nieco wkurwiona bo lekarka na moją glukozę 101 powiedziała, że jest spoko i ona nie widzi jeszcze potrzeby wystawiania mi skierowania na krzywą 😅
Zagadałam za to o to z czym głównie tam poszłam i nawet mnie osłuchała 😁
Mam szmery na lewym płucu, dostałam Berodual do inhalacji i mam przyjść na kontrolę w środę..
Podsumowując wg niej jestem okazem zdrowia. Szkoda tylko, że w systemie nie miała nawet wbite, że mam niedoczynność i Hashimoto i na stałe przyjmuję Euthyrox 😆

Też się bałam pająków dopóki mąż z pierwszym (niestety już jej z nami nie ma 🥲) do domu nie przyszedł 🥰

Wróciłam z przychodni. Jestem nieco wkurwiona bo lekarka na moją glukozę 101 powiedziała, że jest spoko i ona nie widzi jeszcze potrzeby wystawiania mi skierowania na krzywą 😅
Zagadałam za to o to z czym głównie tam poszłam i nawet mnie osłuchała 😁
Mam szmery na lewym płucu, dostałam Berodual do inhalacji i mam przyjść na kontrolę w środę..
Podsumowując wg niej jestem okazem zdrowia. Szkoda tylko, że w systemie nie miała nawet wbite, że mam niedoczynność i Hashimoto i na stałe przyjmuję Euthyrox 😆

Wtf 😅
Przecież to stan przedcukrzycowy, 101 glukozy na czczo to dużo. Chyba że cały wieczór przed badaniem jadłaś cuksy.

reklama
Wtf 😅
Przecież to stan przedcukrzycowy, 101 glukozy na czczo to dużo. Chyba że cały wieczór przed badaniem jadłaś cuksy.

Właśnie w tym problem, że nie! I nawet zachowałam 12h odstępu od posiłku! A ta mi powie, że albo zjadłam coś nie teges albo za krótka przerwa była 😅
Chyba się kopsne do diabetologa prywatnie 😝

Do góry