reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Oj raczej tak nie chwalą lekarze CC i tak chętnie już nie kierują jak np 6, 7 lat temu
To ja mam zupełnie inne odczucia, kogo wkolo nie pytam to cc...znajoma rodziła 4 mies temu, chciała cc i ma cc nosz kurde serio? Ona wprost mówiła że nie chce sn, ja jej że bez wskazan to chyba ciężko o cc, no tak ciężko, że bez problemu.
Ja jak miałam cc, to codziennie odbywało się od 4 do 7 cesarek, to o czymś świadczy, doslownie mnie wciskali w kolejkę 😏

reklama
To ja mam zupełnie inne odczucia, kogo wkolo nie pytam to cc...znajoma rodziła 4 mies temu, chciała cc i ma cc nosz kurde serio? Ona wprost mówiła że nie chce sn, ja jej że bez wskazan to chyba ciężko o cc, no tak ciężko, że bez problemu.
Ja jak miałam cc, to codziennie odbywało się od 4 do 7 cesarek, to o czymś świadczy, doslownie mnie wciskali w kolejkę 😏

A czemu nie SN wolała? Bo to by był VBAC?

Wróciłam z kontrol i z oglądania pierwszy raz Kajtka. Dowiedziałam się, że mam "uuu długą szyjkę" cokolwiek to oznacza, witaminę D mam suplementować bo mam suboptymalny poziom, Kajtek starszy o 1 dzień niż z OM, ale ogólnie wszystko z nim spoko.
Mam wędrować co miesiąc (🙃) ale już mam skierowanie na prenatalne.
Na usg już jest mały bobas, a nie krosta więc matka zadowolona z widoku. 😃
Ja z natury też mam długą szyjkę i wysoko, że ginekolog musiał nie raz natrudzić się by się do niej dostać jak byłam w ciąży 🤭

Ja jak rodziłam pierwsza trójkę dzieci, to mi nawet do głowy nie przyszło, że można rodzic inaczej 😏 cc to był wyjątek, głównie jak były komplikacje, a teraz ciach, ciach i taśmowo...

reklama
Do góry