reklama
Taaak, ja też jak wracam wspomnieniami do dzieciństwa to raz, zastanawiam sir jakim cudem żyje, a dwa super beztroskie dzieciństwo...całe dnie na dworze, gry w podchody czy policjantów i złodziei, mama która z okna kontroluje bo przecież nie było telefonów,..Taaak za dziecka te wakacje to inny klimat, cofnelabym sie czasem do tego momentu.. cale dnie na dworze, kolonie, wypady nad jeziorko i jedyne co mialo znaczenie to czy liczba lodow w zamrazarce sie zgadza.. ale czas plynal zdecydowanie wolniej..
Hermeneg
Fanka BB :)
Taaak, ja też jak wracam wspomnieniami do dzieciństwa to raz, zastanawiam sir jakim cudem żyje, a dwa super beztroskie dzieciństwo...całe dnie na dworze, gry w podchody czy policjantów i złodziei, mama która z okna kontroluje bo przecież nie było telefonów,..
I darcie paszczy "Baaabciaaa, rzuć picie!"

93kora
Z tą mama z oknaTaaak, ja też jak wracam wspomnieniami do dzieciństwa to raz, zastanawiam sir jakim cudem żyje, a dwa super beztroskie dzieciństwo...całe dnie na dworze, gry w podchody czy policjantów i złodziei, mama która z okna kontroluje bo przecież nie było telefonów,..

I wołanie na obiad

Hermeneg
Właśnie też miałam wywoływać ponownie.
Mam nadzieję, że nie jest jej przykro i dlatego zamilkła

Moja mama zawsze wspominała jak stałam pod oknem i "mamooooo, mamoooooo" I tak się darłam, w końcu mama wychodziła do okna a ja " chce kupe"Z tą mama z oknahahaha.
I wołanie na obiad.

Właśnie tak co myślęWłaśnie też miałam wywoływać ponownie.
Mam nadzieję, że nie jest jej przykro i dlatego zamilkła![]()

reklama
93kora
To niezła agentka byłaśMoja mama zawsze wspominała jak stałam pod oknem i "mamooooo, mamoooooo" I tak się darłam, w końcu mama wychodziła do okna a ja " chce kupe"I tak ciągle zamiast iść do góry
![]()

Piekne to były czasy, brak telefonów i internetu !