reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Jeśli chodzi o połówkowe to także powinny one być wykonywane przez lekarza z certyfikatem FMF? Czy to już robi normalny gin?

w teorii sam powinien Ci wyznaczyć termin kolejnych badań. Więc od razu się go dopytaj w którym tygodniu według niego najlepiej przyjść

No on niby moim ginem nie jest...
A wykonywane będzie na NFZ, w szpitalu docelowym. 🙈
Więc ciekawe czy na połówkowe dostanę kolejne skierowanie od giny

reklama
No on niby moim ginem nie jest...
A wykonywane będzie na NFZ, w szpitalu docelowym. 🙈
Więc ciekawe czy na połówkowe dostanę kolejne skierowanie od giny
właśnie nie wiem jak to jest. Jedne placówki oczekują nowego skierowania, a inne od razu zapisują kolejne prenatalne 🤷‍♀️ może do samego zapisu skierowanie nie będzie potrzebne. Ważne żeby zaklepać sobie termin. Teraz jak się zapisywałam na NFZ to nie chcieli skierowania, dopiero jak przyjechałam oddać krew na Pappe to chcieli.

Do góry