reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Mam koleżankę, która pół życia mieszkała w wielkim domu z ogrodem, jak tylko miała możliwość wyprowadziła się do bloku, do dużego miasta. Ja to jednak wolę domek z ogródkiem. Niby w mieście mieszkamy, ale w sumie w lesie. Teraz to w stresie jestem, że wytną las i postawią domy. Nawet mam na ulicy asfalt zrobili, ale do ostatnich domów nie doszli. Też czekam aż kredyt się skończy i będziemy na swoim.

Mam koleżankę, która pół życia mieszkała w wielkim domu z ogrodem, jak tylko miała możliwość wyprowadziła się do bloku, do dużego miasta. Ja to jednak wolę domek z ogródkiem. Niby w mieście mieszkamy, ale w sumie w lesie. Teraz to w stresie jestem, że wytną las i postawią domy. Nawet mam na ulicy asfalt zrobili, ale do ostatnich domów nie doszli. Też czekam aż kredyt się skończy i będziemy na swoim.
No my planujemy wtedy wziąć kolejny kredyt, ale spłacamy niecałe 5 lat i jeszcze trochę nam zostało, ale myślę że w mniej niż 10 lat spłacimy to mieszkanie i będziemy mogli kombinować dalej 😁

Ja cale zycie mieszkalam w kamienicy, pozniej w bloku, ma to swoje plusy, ale wiedzialam, ze bede dazyc do tego, zeby chociaz maly ogrodek miec :D i poki co nadal miasto, a jednak troche trawy pod stopa jest 😂 a i mimo tego moglabym miec rod, typowo pod warzywka, ale kurde wlasnie te ceny to kosmos! U nas za 30 to sie rozchodza jak swieze buleczki! Pod 60 potrafia podejsc 😂

Ja cale zycie mieszkalam w kamienicy, pozniej w bloku, ma to swoje plusy, ale wiedzialam, ze bede dazyc do tego, zeby chociaz maly ogrodek miec :D i poki co nadal miasto, a jednak troche trawy pod stopa jest 😂 a i mimo tego moglabym miec rod, typowo pod warzywka, ale kurde wlasnie te ceny to kosmos! U nas za 30 to sie rozchodza jak swieze buleczki! Pod 60 potrafia podejsc 😂
No u nas najdroższe widziałam za 120k ale to już w ogóle jest mózg ro z j e ba ny. Ja mieszkałam w mieście w „dzielnicy willowej” więc mieliśmy i ogródek i dodatkowo nad jeziorem dzialke z domkiem i z warzywami a potem już poszłam na swoje 🤣🤣🤣

reklama
My mieszkamy obecnie w mieszkaniu, w miarę nowe budownictwo bo blok z 2018 roku, mężowi marzy się domek ale póki co mamy tylko albo aż działkę żeby go postawić. Zaczniemy temat za kilka lat, mam nadzieje 🤣

Do góry