reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

No właśnie, przecież Ty niedługo rodzisz 🥹
Ja w 2 ciąży, donoszonej przytyłam dokładnie 29,5 kg. Wczoraj sprawdzałam akurat dokumenty. Finalnie dobrze się stało bo przez chorobę byłam wrakiem człowieka i na dzień dzisiejszy ważę 54 kg a moje BMI jest prawidłowe i z tego się cieszę 🙃.
To co piszesz że już ani jednego kebaba? Waga dla nie jednej marzenie. Przed ciążą ważyłam 55 kg, teraz 59 kg i nie chce by waga więcej leciała ☺️ ostatnio wchodzę i okazała ciut mniej, to przez 2 dni mój jadłospis był mocno niezdrowy, ale wróciła do normy 😂

reklama
To co piszesz że już ani jednego kebaba? Waga dla nie jednej marzenie. Przed ciążą ważyłam 55 kg, teraz 59 kg i nie chce by waga więcej leciała ☺️ ostatnio wchodzę i okazała ciut mniej, to przez 2 dni mój jadłospis był mocno niezdrowy, ale wróciła do normy 😂
Bo się nimi po prostu przejadłam, przez 2 tygodnie chyba z 15 ich zjadłam, nie wspomniałam jeszcze o maku ani KFC 🤣🤣.

Ja bym z chęcią jeszcze do 60 dobiła 😁😁😁 . Tylko teraz muszę iść na siłownię i zadbać o siebie pod względem fizycznym :) i będzie okej :D . Doda mi tyłka pozazdrości 🤣

Masz dobrą wagę przecież ale przy jakim wzroście ? :)

Oj niedlugo niedlugo :D

Ja tez dzisiaj zdycham polaczenie pogody i powrot do pracy po urlopie to jakies apogeum zla :(
Screenshot_20250818-061631.Chrome.png

O Jezus , współczuję 🤐 .
A znieczulenie na Ciebie działa ? Bo ja np muszę dostać ciut więcej. Mogę mieć twarz spuchnięta od tego jak balon ale, żebym tylko nic nie czuła :)
Dziala, ale ja na wstępie proszę o dużą dawkę i zwykle jeszcze mam dokladane w trakcie.
Ale dzisiaj pierwszy raz nie bolało nic 😱

Normalnie gość zostanie moim dentystą 4ever

W sumie logicznie by to pasowało, bo moje miesiączki pozostawiają wiele do życzenia wciąż. No ale zobaczymy.
Łożysko na przedniej ścianie i wysokie położenie mi wyszło i teraz mi trochę smutno bo z tego co słyszałam tak bombelsów się nie czuje wtedy. No ale już trudno, niech będzie i tak. 🙃

W sumie logicznie by to pasowało, bo moje miesiączki pozostawiają wiele do życzenia wciąż. No ale zobaczymy.
Łożysko na przedniej ścianie i wysokie położenie mi wyszło i teraz mi trochę smutno bo z tego co słyszałam tak bombelsów się nie czuje wtedy. No ale już trudno, niech będzie i tak. 🙃
Czuje się ale później i trochę bardziej zamortyzowane, na moje to wygodniejsza opcja chociaż pod koniec wcale nie jest łagodniej 🤣

Bo się nimi po prostu przejadłam, przez 2 tygodnie chyba z 15 ich zjadłam, nie wspomniałam jeszcze o maku ani KFC 🤣🤣.

Ja bym z chęcią jeszcze do 60 dobiła 😁😁😁 . Tylko teraz muszę iść na siłownię i zadbać o siebie pod względem fizycznym :) i będzie okej :D . Doda mi tyłka pozazdrości 🤣

Masz dobrą wagę przecież ale przy jakim wzroście ? :)
162 więc norma ale już ta wyższa, z tym że teraz mi się fajnie kg rozłożyły i dużo poszło w biust 😁

reklama
W pierwszej ciąży miałam tak ulokowane łożysko. Trochę później czuje się ruchy, są łagodniejsze, ale w ostatnim miesiącu potrafi się ich mieć dość 😉

Do góry