reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
@loumarie a płeć znacie? W sumie po 13 tyg to na luzie powinien ocenić.

Mnie mniej ogólnie bo musiałabym narzekać, zmiata mnie z planszy codziennie, mdłości, wymioty, prawie omdlenia jak nie jem dłużej jak 30 min ( sic!), dziś wracając z pracy 🤮 sobie za ławka w parku także ciekawie...
Ogólnie zasypiam 19-20 i śpię do 7...
Błagam aby do...nie wiem, końca września? Kij, byle to przeszlo 😒😒😒😒😒😒
Jutro mam wizytę na nfz, zobaczymy co to za doktorek...

Mnie mniej ogólnie bo musiałabym narzekać, zmiata mnie z planszy codziennie, mdłości, wymioty, prawie omdlenia jak nie jem dłużej jak 30 min ( sic!), dziś wracając z pracy 🤮 sobie za ławka w parku także ciekawie...
Podczytuję sobie Wasz mamusiowy wątek...ale się Bidulka męczysz 🫂
Życzę Ci duuuuużo sił i wytrwałości 🩷

Podczytuję sobie Wasz mamusiowy wątek...ale się Bidulka męczysz 🫂
Życzę Ci duuuuużo sił i wytrwałości 🩷
Tak, ja w każdej ciąży tak 😔 dlatego ten stan nie jest dla mnie miły...
Liczę na to, że minie to wszystko wraz z drugim trymestrem, bo tak właśnie bywało, nagle z dnia na dzień jak nowo narodzona...oby, bo się wykończę 😔

Nie, nie znamy płci. 😄

Eh, ale może jak tak rośnie to chlopak 😄
Masz jakieś przeczucia?
Ja totalnie żadnych, właściwie o tym nie myśle, ale wiem że się pewnie na prenatalnych dowiem.

Strzelam, że może chłopak ale to takie zabobony raczej - sama lekarza też wcale nie pytałam dzisiaj, a on mi nie mówił. 😄
Myślę, że i tak prędzej bym uwierzyła na połówkowych, w NIPT nie chcę inwestować to wiesz. 😂

Strzelam, że może chłopak ale to takie zabobony raczej - sama lekarza też wcale nie pytałam dzisiaj, a on mi nie mówił. 😄
Myślę, że i tak prędzej bym uwierzyła na połówkowych, w NIPT nie chcę inwestować to wiesz. 😂
Nie no nipt też nie dla mnie, na tym etapie to takie niepewne i tak, w sumie mojemu z prenatalnych ufam bo on doslownie na moje pytanie o płeć patrzy chwilę i mówi tak " dziewczynka"....no to ja czy to takie pewne...a on " gdybym nie był pewny, to bym Pani nie powiedzial" 🤣🤣

reklama
Nie no nipt też nie dla mnie, na tym etapie to takie niepewne i tak, w sumie mojemu z prenatalnych ufam bo on doslownie na moje pytanie o płeć patrzy chwilę i mówi tak " dziewczynka"....no to ja czy to takie pewne...a on " gdybym nie był pewny, to bym Pani nie powiedzial" 🤣🤣

No właśnie dlatego nie pytałam, bo ja to wezmę za pewnik, a potem się solidnie wkurzę jak kolejny raz mi powiedzą coś innego. 😂

Do góry