reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Mi nigdy krosty nie wychodzą jakoś bardzo
ani w ciąży ani po odstawieniu anty (gdzie koleżanki obsypywało konkretnie), ale włosy po ciązy miałam tragiczne. Baby hair sobie potem wyrosły, ale wypadało strasznie.
Jedyne co mi się podobalo to szybki spadek wagi
Ale ja w ciązy mialam twarz tak napompowaną od wody, że w sumie nie bylo tego super efektu, że się lepiej wygląda
Mój bombel dzisiaj przespal całą noc, obudził się z suchym pampersem, nasikał do pisuaru, pi czym stwierdził, że on nie będzie wołal, że chce siku
ja już nie wiem. Nakładka nie, nocnik nie, pisuar nie, pampers nie
dzisiaj to było 5min namawiania zanim nasikał. Wszystkie rady o odpieluchowaniu się od niego odbijają jak od ściany.

Ale ja w ciązy mialam twarz tak napompowaną od wody, że w sumie nie bylo tego super efektu, że się lepiej wygląda

Mój bombel dzisiaj przespal całą noc, obudził się z suchym pampersem, nasikał do pisuaru, pi czym stwierdził, że on nie będzie wołal, że chce siku

93kora
Mój mały jak widzi nocnik to karze go odstawić tak, żeby nie widział.. Już nie wiem jak mam namówić na ten nocnik.Mi nigdy krosty nie wychodzą jakoś bardzoani w ciąży ani po odstawieniu anty (gdzie koleżanki obsypywało konkretnie), ale włosy po ciązy miałam tragiczne. Baby hair sobie potem wyrosły, ale wypadało strasznie.
Mój bombel dzisiaj przespal całą noc, obudził się z suchym pampersem, nasikał do pisuaru, pi czym stwierdził, że on nie będzie wołal, że chce sikuja już nie wiem. Nakładka nie, nocnik nie, pisuar nie, pampers nie
dzisiaj to było 5min namawiania zanim nasikał. Wszystkie rady o odpieluchowaniu się od niego odbijają jak od ściany.
Mówi, że nie będzie siadał i koniec. Myślałam o nakładce bo jednak wszyscy w domu robią do kibelka ale to też odpadło. Także zostaje mi się uzbroić w cierpliwość w ciągu dalszym..
Lady Loka
No Staszek nie siada. Sika na stojąco, a naMój mały jak widzi nocnik to karze go odstawić tak, żeby nie widział.. Już nie wiem jak mam namówić na ten nocnik.
Mówi, że nie będzie siadał i koniec. Myślałam o nakładce bo jednak wszyscy w domu robią do kibelka ale to też odpadło. Także zostaje mi się uzbroić w cierpliwość w ciągu dalszym..

loumarie
A rodziny wam dają mądrości apropo odpieluchowania? 
Bo ostatnio zauważyłam, że to taki temat, że w starszych pokoleniach to wielka kontrowersja i zawsze "takie duże, a robi w pieluchę, łooo boże". Jakby, nie przejmuj się Grażyna, Ty też będziesz jeszcze na tym etapie.

Bo ostatnio zauważyłam, że to taki temat, że w starszych pokoleniach to wielka kontrowersja i zawsze "takie duże, a robi w pieluchę, łooo boże". Jakby, nie przejmuj się Grażyna, Ty też będziesz jeszcze na tym etapie.

Hermeneg
A rodziny wam dają mądrości apropo odpieluchowania?
Bo ostatnio zauważyłam, że to taki temat, że w starszych pokoleniach to wielka kontrowersja i zawsze "takie duże, a robi w pieluchę, łooo boże". Jakby, nie przejmuj się Grażyna, Ty też będziesz jeszcze na tym etapie.![]()
U nas nie było złotych rad

Kaalaa
U mnie byly
ze jak zamoczy bedzie niewygodnie to sie nauczy wolac (tak jakbysmy nie probowali cale lato …) no wiec zalozylam wtedy u kogos majty, zlal sie predziutko, ani go to nie obeszlo, usiadl na wszystkich meblach do czego skutecznie go zachecalam, 2 raz posikal czyste naszykowane ciuchy i sie skonczyly rady, ze zacznie wolac
troche tylko sprzatania mieli, bo ja sie zmylam 

reklama