reklama
93kora
Fanka BB :)
Nie ma. Głupotę napisałam.
Może wyłapałaś ciążę biochemiczną.Cześć, czy któraś z Was też miala taką sytuacje. Od 8 miesięcy staramy się o drugie dziecko. W tym cyklu dwa dni przed spodziewaną miesiączką 24.08 dostałam krwawienia z kawałkiem skrzepu i tkanki. Od poniedziałku 25.08 do dzisiaj miałam aby brązowe plamienie delikatne, dzisiaj jeszcze pojawiła się wydzielina taka kawa z mlekiem. Planowany okres powinnam dostać we wtorek 26.08, ale krwawienia nie ma, plamienia ustały. Test robiłam wczoraj była drugą kreska słaba ale widoczna
Dzisiaj powtórzyłam rano test pink strumieniowy drugiej kreski nie widać. Ginekologa mam umówionego na wtorek 2.09. Temp ciała mam cały czas podwyższona 37.1-37.3..Co myślicie?
Testy często lubią się mylić po prostu. Ja bym na Twoim miejscu sprawdziła betę+progesteron z odstępem 48 godzin, żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną bo często w niej się również zdarza tak jak piszesz.
Aksamitka28
Byłaś u fizjo uroginekologicznego ? To potrafi być bardzo dobry kierunek poszukiwańTak, medycznie nic mi ich nie wyjasnialo, wszystko bylo ok, potem sprobowalismy z tabletkami, bo byla nadzieja, ze one mi pomoga no i faktycznie pomogly, dalej diagnoza sie skonczyla :/ potem bralam caly czas, przerwe mialam przed 1 ciaza, wiec 2 razy umieralam, zaraz po od nowa bralam bo tydzien po pologu dostalam pierwszy okres![]()
Aksamitka28
Ja w ciąży z synek jakoś koło 4/5 miesiąca przeszłam covid. Nie było to moje ulubione chorowanie ale nie zrobił na nas wielkiego wrażeniaNo ta moja dr to akurat dba o moją szyjkę, ja tego nienawidze ale cóżJestem u niej w przyszły piątek to jej powiem, że covid był, żeby ona wiedziała.

Lady Loka
Ja miałam covid w pierwszej ciązy i bardzo źke go przeszłam. Wiec nie na regułyJa w ciąży z synek jakoś koło 4/5 miesiąca przeszłam covid. Nie było to moje ulubione chorowanie ale nie zrobił na nas wielkiego wrażenia![]()
Aksamitka28
Mi się jeszcze nie skończył a już mi brakujeKiedyś będzie nam pewnie brakowało tego dziecięcego rozgardiaszu![]()

loumarie
Ja w ciąży z synek jakoś koło 4/5 miesiąca przeszłam covid. Nie było to moje ulubione chorowanie ale nie zrobił na nas wielkiego wrażenia![]()
To i tak u mnie wypada, bo idzie mi 15 tydzień.
Dziś ogólnie póki co czuje się super, gorączka w nocy się ode mnie odczepiła, mam nadzieję, że to już koniec

reklama
Kaalaa
W sumie o tym nie myslalam, bardziej nastawialam sie na gina, a faktycznie cos moze zadzialac w tym kierunku, dziekiByłaś u fizjo uroginekologicznego ? To potrafi być bardzo dobry kierunek poszukiwań