reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja to kocham święta, od miesiąca myślę co sobie ugotuję na święta 😂
Mogę i w maju kolęd słuchać.
Ja mam to samo 🤣🤣 . Z resztą mojemu młodszemu synowi śpiewam cały rok kolędy. Co ja poradzę, że lubię taka atmosferę, zapach mandarynek i bigosem objadać się przez całe dnie? Spotkania u mojej Mamusi z całym moim rodzeństwem, przy jednym stole. I oczywiście emocjonalny płacz jak wszyscy się cieszą z moich prezentów co dam (zawsze wypytuje tak do października i moją Mamę i rodzeństwo i ich dzieci) w dodatku moje małe dziecko czeka już na Mikołaja bo przecież musi przyjść 😁.

Christmas Time Waiting GIF

Edit i jeszcze moje mieszkanie wygląda jak te domy w Ameryce całe w lampkach i ozdobach. Co roku i tak kupuję coś nowego 🙈

reklama
Ja mam to samo 🤣🤣 . Z resztą mojemu młodszemu synowi śpiewam cały rok kolędy. Co ja poradzę, że lubię taka atmosferę, zapach mandarynek i bigosem objadać się przez całe dnie? Spotkania u mojej Mamusi z całym moim rodzeństwem, przy jednym stole. I oczywiście emocjonalny płacz jak wszyscy się cieszą z moich prezentów co dam (zawsze wypytuje tak do października i moją Mamę i rodzeństwo i ich dzieci) w dodatku moje małe dziecko czeka już na Mikołaja bo przecież musi przyjść 😁.

Christmas Time Waiting GIF

Edit i jeszcze moje mieszkanie wygląda jak te domy w Ameryce całe w lampkach i ozdobach. Co roku i tak kupuję coś nowego 🙈

Arnold Boczek sobie święta raz w miesiącu robił. 😂

Miałam wam opowiedzieć, jakie jaja wyczytałam na fejsie bo tam czytam te grupki mamusiowe 😂
I kobiety z terminem na luty, jak ja, niektóre już łóżeczka mają pokupowane (w liczbie mnogiej, tak, dokładnie), wózki, wyprawka apteczna w trakcie 🤣 Myślę, że ja plus bodziaki to jednak małe piwo after all 🤣

Może wyłapałaś ciążę biochemiczną.
Testy często lubią się mylić po prostu. Ja bym na Twoim miejscu sprawdziła betę+progesteron z odstępem 48 godzin, żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną bo często w niej się również zdarza tak jak piszesz.

Tak mi się wydaje, chociaż jeszcze mam nadzieję... dzisiaj trochę śluzu żółtego z nitką krwi. Test negatywny ale nie z porannego moczu, jutro powtorze. We wtorek ginekolog i się okaże...

Ja tez uwielbiam swieta i ozdob moglabym nie sciagac caly rok 😂 w tym roku w marcu dopiero sciagnelam poszewki na poduszki swiateczne 😂 stwierdzilam, ze dobra, czas na wielkanoc 😂

Nie lubię, gdy za wcześniej wjeżdża klimat świąteczny 🤷🏻‍♀️ lubię dom ubrany, kolendry pod choinką, ale dla mnie musi być o czasie.

reklama
Do góry