reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Pocieszę Cię, że w drugim trymestrze brzuch się trochę ogarnia, ja też plamiłam powysiłkowo, pękały mi jakieś naczynka.
Teraz już tak nie mam, nawet jak coś tam porobię i np się poschylam to raczej mam zwykły dyskomfort w brzuchu (że czuję ucisk) niż jakieś wydzielinowe rewelacje.
To dobrze, czekam na ten magiczny 2 trymestr. Dzis 9+1 i czuje sie coraz bardziej „bezpiecznie”, chociaż z tyłu głowy mamy ze to jakaś zasadzka i coś na pewno zaraz się spierdoli 😅
Czekam na też czas kiedy nie będzie mi niedobrze, brzuch nie będzie bolał, będę mogła spacerować, jeść, robić co chce a brzuch będzie brzuszkiem a nie wielką fałdą. 😂

reklama
Kurde jak ten czas leci 🥹 dopiero co czekalyscie na testowanie, pojawialy sie ll a tu juz takie tygodnie 🥹 ale pociesza mnie to, bo to oznacza, ze do mojego tez zleci :D no i rok szkolny szybko minie 😂 ja to z tych co nie ciesza sie na powrot dzieci do szkoly, wole jak sa wakacje :D ale to chyba zalezy od placowki

To dobrze, czekam na ten magiczny 2 trymestr. Dzis 9+1 i czuje sie coraz bardziej „bezpiecznie”, chociaż z tyłu głowy mamy ze to jakaś zasadzka i coś na pewno zaraz się spierdoli 😅
Czekam na też czas kiedy nie będzie mi niedobrze, brzuch nie będzie bolał, będę mogła spacerować, jeść, robić co chce a brzuch będzie brzuszkiem a nie wielką fałdą. 😂

Ej, serio. On na początku jest fałdką. 🤣

Ej, serio. On na początku jest fałdką. 🤣
No kuźwa taka fałda po prostu 😂 i już mnie to wkurza bo niby tylko fałdka, ale w spodnie się nie mieszczę, ciężko się śpi na boku z tą fałdka 😂 ja dodatkowo mam zaburzenia odżywania więc tym bardziej mi ciężko w głowie, zawsze miałam płaski albo wklęsły brzuch a teraz jest fałda

No kuźwa taka fałda po prostu 😂 i już mnie to wkurza bo niby tylko fałdka, ale w spodnie się nie mieszczę, ciężko się śpi na boku z tą fałdka 😂 ja dodatkowo mam zaburzenia odżywania więc tym bardziej mi ciężko w głowie, zawsze miałam płaski albo wklęsły brzuch a teraz jest fałda

U mnie w okolicach 12 tygodnia przemienił się już w okrągły, że widać było że to nie jest typowe sadełko tylko mikro bobas.
Ale no, ten 8-9 tc to miałam taką sporą gulę na wysokości pępka jakby za bardzo pojedzone było. 🤣

reklama
Naciesz się drugim trymestrem ja nie wierzyłam że tak szybko mija a jednak 🥹

Do góry