niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja też nie mam tv, cisnę te wszystkie seriale na HBODlatego od lat nie mamy tvoplacam tylko netfix, hbo itp
duzo latwiej sie zyje
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie mam tv, cisnę te wszystkie seriale na HBODlatego od lat nie mamy tvoplacam tylko netfix, hbo itp
duzo latwiej sie zyje
![]()
Kocham takie odmóżdżacze czuję się bogata jak królowa życia xDDotarłam do tego momentu zwolnienia że od rana oglądam życie na kredycie… mózg mi się zlasuje przez kolejne miesiące![]()
Puree z dyni, jajko, mąka (jak rzadkie wychodzi to mąka ziemniaczana) i zagniatasz, a potem robisz ruloniki i tniesz. Kropka w kropkę jak leniwe tylko zamiast twarogu masz puree z dyni@Lwica1410 ja zazwyczaj jak jest fajny, polecany serial to puszcze, a tak jest wylaczonyna youtube jakies skladanki czasem pol dnia leca, jak sie sprzata..
Ostatnio mijalam dynie w sklepie i przeszlam dalej, nie chcialam wywolywac jesieni, ale taki kremik to mi chodzi po glowie! @Lady Loka a jak robisz kluski?