reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Jak wam się nudzi w domu i chcecie dobrej komedii to się podłączcie na grupy dla ciężarnych na fb... tam są takie trudne sprawy, że scenarzyści tych programów to by się mogli inspirować 🤣

Właśnie sobie robię pauzę, bo odpieczętowałam słoik KROKODYLKÓW (podarowanych wogóle, więc trzeba wytestować i się wypowiedzieć) i czytam te dramaty. 🤣

Krokodylki 🤩😋 uwielbiam to mało powiedziane 😋😋 tylko jak napiszesz że są pycha to znajdę Cię 😁😆 bo u mnie ani tyci słoiczka 😆

Brat mój robił. Liczyłam, że będą mocno pikantne bo w słoiku sporo chilli... Ale on tak octu do zalewy dał... 🤣 Że bardziej kwaśne niż pikantne. 🤣

@Kaalaa to takie plasterki ogórków gruntowych w pikantnej zalewie :D Tak się na nie mówi, krokodylki

Brat mój robił. Liczyłam, że będą mocno pikantne bo w słoiku sporo chilli... Ale on tak octu do zalewy dał... 🤣 Że bardziej kwaśne niż pikantne. 🤣

@Kaalaa to takie plasterki ogórków gruntowych w pikantnej zalewie :D Tak się na nie mówi, krokodylki

O nieee to profanacja krokodylków 😆😁

My mamy przepis z jakiejś książki z takimi ciekawymi kiszonkami i z niego one wychodzą w punkt słodko-kwaśne z idealnym balansem ostrości. Rany jakiego mi smaka zrobiłaś 😋 widziałam na rynku jeszcze mają ogórki to może zrobię 😃

reklama
O nieee to profanacja krokodylków 😆😁

My mamy przepis z jakiejś książki z takimi ciekawymi kiszonkami i z niego one wychodzą w punkt słodko-kwaśne z idealnym balansem ostrości. Rany jakiego mi smaka zrobiłaś 😋 widziałam na rynku jeszcze mają ogórki to może zrobię 😃
Raz robiłam i coś nie pykło 😬 w sumie to nigdy ich nie jadłam, tylko raz z jakiegoś przepisu spróbowałam zrobić. Jak możesz to podziel się przepisem, spróbuję jeszcze raz.

Do góry