niezapominajka876
Fanka BB :)
Boże tak! Jak patrzę jak większość tych ludzi żyje to mam takie „w sumie to żyje luksusowo”Kocham takie odmóżdżacze czuję się bogata jak królowa życia xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże tak! Jak patrzę jak większość tych ludzi żyje to mam takie „w sumie to żyje luksusowo”Kocham takie odmóżdżacze czuję się bogata jak królowa życia xD
Obserwuje cały czas kwietniowe mamy na fb, uwielbiam „wiedzę” i przechwalanie się dziewczynJak wam się nudzi w domu i chcecie dobrej komedii to się podłączcie na grupy dla ciężarnych na fb... tam są takie trudne sprawy, że scenarzyści tych programów to by się mogli inspirować![]()
Obserwuje cały czas kwietniowe mamy na fb, uwielbiam „wiedzę” i przechwalanie się dziewczyn![]()
KrokodylkiWłaśnie sobie robię pauzę, bo odpieczętowałam słoik KROKODYLKÓW (podarowanych wogóle, więc trzeba wytestować i się wypowiedzieć) i czytam te dramaty.![]()
Krokodylkiuwielbiam to mało powiedziane
tylko jak napiszesz że są pycha to znajdę Cię
bo u mnie ani tyci słoiczka
![]()
Brat mój robił. Liczyłam, że będą mocno pikantne bo w słoiku sporo chilli... Ale on tak octu do zalewy dał...Że bardziej kwaśne niż pikantne.
@Kaalaa to takie plasterki ogórków gruntowych w pikantnej zalewieTak się na nie mówi, krokodylki
Raz robiłam i coś nie pykłoO nieee to profanacja krokodylków
My mamy przepis z jakiejś książki z takimi ciekawymi kiszonkami i z niego one wychodzą w punkt słodko-kwaśne z idealnym balansem ostrości. Rany jakiego mi smaka zrobiłaświdziałam na rynku jeszcze mają ogórki to może zrobię
![]()