reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Cyt klasyka „i na co Ci to bylo?” :D a te 3 psy to ktora reka na raz wyprowadzasz 😂 a wez tam jeszcze wozek doczep 😂

Pod tym wzgledem koty sa mniej wymagajace od psow, zalatwia sie kiedy chce, bez zrywania z lozka, budzisz sie tylko wtedy gdy zapomnisz zamknac drzwi, a kot wlasnie sral i zalicza drifta po wylocie z kuwety przez caly dom 😂

Cyt klasyka „i na co Ci to bylo?” :D a te 3 psy to ktora reka na raz wyprowadzasz 😂 a wez tam jeszcze wozek doczep 😂

Pod tym wzgledem koty sa mniej wymagajace od psow, zalatwia sie kiedy chce, bez zrywania z lozka, budzisz sie tylko wtedy gdy zapomnisz zamknac drzwi, a kot wlasnie sral i zalicza drifta po wylocie z kuwety przez caly dom 😂
Też dużo zależy jaki piesek. Bo możesz mieć pinczera miniaturkę a możesz Leonbergerga czy mastifa. Z wyprowadzaniem może nie być problemu jak psy nauczone grzecznie chodzić, słuchają. U nas jedna jest słabiej wychowana, mniej czasu dla niej było i widać różnicę.

Odnośnie zwierzaków to moje koty również - szczególnie mój syn 😁 - są pierwsze do zabawy w nocy. Jak koło 5 daję im śniadanie, to nie tak, że położę i cześć tylko przy nich siadam i towarzyszę, bo inaczej nie zjedzą. 😂 Dzisiaj na przykład jedno postanowiło jeść w wannie. Ostatnio jak nie miałam czasu się bawić o 5, bo się zbierałam do pracy, to potem tydzień miałam pieczątkę - 4 zęby na ręce, bo za karę zostałam upolowana. 😂 no cyrk 😁

reklama
Do góry