reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
U mnie dziś w planie domowe pielesze.
Mąż śniadanie robi, potem jedzie do sklepu na zakupy a ja muszę porobić sobie inhalacje bo mnie kaszel dziś mocno męczy. 😷
Na dwór nie idę, nie lubię ciepła.

Ale to chyba nie jest obecny trend :D tylkontak sprzed 15-20 lat 🤔
Teraz jest mimo wszystko nacisk na granice i samodzielność.
Tylko w teorii, w praktyce niestety obserwuje cos innego 😂 jak potrafie rozmawiac ze szkolna pedagog, gdzie mowie o tych granicach, to jest pytanie „ale czemu?” 😂 cale szczescie nauczylam sie sporo przesiewac

Ja dziś w planach mam leżenie.
Puki co nie wychodzi.Zobacz załącznik 1721349

Bałagan robi się sam, to może samo się posprząta.
Ale piękne widoki 😍😍 Aż mi się przypomniały wakacje u ciotki na wsi i takie właśnie spacery po lesie... To były piękne czasy 🥹

Zazdro dla wszystkich, które mogą sobie dzisiaj poleżeć 🤣 U mnie cała trójka dzieci zakatarzona (syn w ogóle od tygodnia chory), więc od rana lecimy z inhalacjami i marudzeniem, nie ma że boli 😅

Ja mam las niedaleko domu, a byłam tam ze dwa razy 😂 Nie lubię, źle na mnie działa, jakoś depresyjnie 😅

My dzisiaj albo jutro jedziemy do gościńca, gdzie jest park linowy i alpaki 😄

reklama
Do góry