reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Mam wlasnie fitatu, ale premium mialan kiedys, teraz jade z reklamami :D i eeeej to nie takie co se schudne to przytyje! Ladnie tam!
U mnie po grillu jeszcze waga podskoczyla i sie trzyma, wiec nadal mam 13 na minusie, baaardzo wolno mi schodzi, ale nic! Grunt, ze sie nie poddaje i ide dalej mimo wpadek, a przynajmniej tak sie pocieszam 😂

reklama
Mam wlasnie fitatu, ale premium mialan kiedys, teraz jade z reklamami :D i eeeej to nie takie co se schudne to przytyje! Ladnie tam!
U mnie po grillu jeszcze waga podskoczyla i sie trzyma, wiec nadal mam 13 na minusie, baaardzo wolno mi schodzi, ale nic! Grunt, ze sie nie poddaje i ide dalej mimo wpadek, a przynajmniej tak sie pocieszam 😂

13 na minusie to piękny wynik! 😍
Ja już miałam prawie dyszkę ale no... zaczęłam żreć i znowu muszę zrzucać 😅

Ja raz prawie skutecznie się odchudzałam. Do planowanej wagi brakło 5kg. I tak około 20 się pozbyłam. Nie wiem ile bo w pewnym momencie przestałam się ważyć😅

reklama
Do góry