reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tętno dziecka było wywalone w kosmos? Niedobrze. Jutro mam wizytę zobaczymy co tam słychać ale dobrze to nie wygląda. Nie chce cc ale jak będzie trzeba to przecież nie odmówię, nie jestem aż tak walnięta / odważna / nie wiem jak nazwać
Bardzo spadało, na chwilę się podniosło i zaraz znowu w dół. Tak jak u Kory groziła zamartwica, więc znalazłam się na stole tak szybko że nawet nie mieli czasu mi dokładnie wytłumaczyć co się dzieje. Też wolę poród naturalny, w życiu bym nie podejrzewała że z fotela do SN nagle znajdę się na sali do CC, ale w takich sytuacjach to się nie ma co wykłócać 😉

reklama
Mi też groziła cesarka wystarczył jeden spadek i już się wszyscy szykowali. Na szczęście na tym jednym się skończyło, ale po tej akcji nie miałam już możliwości zmiany pozycji.

Ja też z tych nie pijących, choć sporadycznie zdarzyło się wypić jakieś słabe piwo, lekkiego drinka czy lampkę winna. Oczywiście w rodzinie taka kultura picie, że ich bardziej przeraża moja abstynencja niż to że ktoś potrzebuje wydoić codziennie piwo 🤷🏻‍♀️ w sobotę byłam częstowana nalewką, odmówiłam bo karmię, ale nadal mnie namawiano 😬

Bardzo spadało, na chwilę się podniosło i zaraz znowu w dół. Tak jak u Kory groziła zamartwica, więc znalazłam się na stole tak szybko że nawet nie mieli czasu mi dokładnie wytłumaczyć co się dzieje. Też wolę poród naturalny, w życiu bym nie podejrzewała że z fotela do SN nagle znajdę się na sali do CC, ale w takich sytuacjach to się nie ma co wykłócać 😉
Nie wpadłoby mi to nawet do głowy w takiej sytuacji 🤪

No to też robią CC jeśli konieczne to jest bo może wyjść tachykardia.
No raz wychodziła raz nie 🤷‍♀️ w zależności od pory dnia, ogólnie wyszło że ma dość wysokie tętno podstawowe ale mieszczące się w normie. No nic zobaczymy co jutro powiedzą, chociaż to cc na wszystkie możliwe odchyły średnio mi się widzi

No raz wychodziła raz nie 🤷‍♀️ w zależności od pory dnia, ogólnie wyszło że ma dość wysokie tętno podstawowe ale mieszczące się w normie. No nic zobaczymy co jutro powiedzą, chociaż to cc na wszystkie możliwe odchyły średnio mi się widzi
Nie dziwię się, też wolałam rodzić siłami natury.
Potem ta pionizacja, blizna i wgl. I patrzysz jak te kobiety co rodzą naturalnie chodzą od razu a Tobie ból sprawia wstawanie z łóżka.

Nie dziwię się, też wolałam rodzić siłami natury.
Potem ta pionizacja, blizna i wgl. I patrzysz jak te kobiety co rodzą naturalnie chodzą od razu a Tobie ból sprawia wstawanie z łóżka.
Kurcze, to jest zależne od kobiety. Osobiście znam dwie co tylko CC. Jedna miałam aż 3 i po każdej zaraz śmigała 🤷🏻‍♀️ bratowa miałam pierwszy sn, a drugie CC i jest w stanie powiedzieć co jest lepsze 🤷🏻‍♀️

reklama
Ja tam po sn ledwie chodziłam. Więc różnie z tym bywa. Znaczy chodzenie jako tako, ale wstać i usiąść to był koszmar.

Ogladam wiewiórki jak noszą orzechy. Biegają po płocie już od kilku dni i noszą. Jest jedna taka malutka co robi puste przebiegi.

Do góry