reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Kiedyś na dzień babci dzwoniłam, to mi powiedziała, że ona już by chciała umrzeć, więc zrezygnowałam. 🤣
Moja Babcia w sumie jak sobie przypomnę to też tak swojego czasu mówiła. To mój brat pytał się czy może na niego chatę przepisać za nim umrze 🤣 . To szybko zdanie zmieniała i mówiła "już kur.. za życia chcą mnie pogrzebać, taki ch..ja dostaniesz " 🤣🤣🤣

Ja mam taką znajomą w pracy, niech tylko ktoś wspomni że coś go boli, albo na jakiś problem. To ona zaczyna, że ją to dopiero boli to i tamto, i jakieś swoje życiowe tragedie opowiada na miarę złamanego paznikcia.

Kiedyś na dzień babci dzwoniłam, to mi powiedziała, że ona już by chciała umrzeć, więc zrezygnowałam. 🤣
Moja zawsze przy każdej możliwej okazji twierdzi, że to jej ostatnia więc w sumie już się przyzwyczaiłam 😁

A najlepsze, że jak ja mam urodziny czy imieniny, to ja muszę do niej dzwonić żeby mi życzenia złożyła bo jak to tak inaczej 🤣🤣 (żeby nie było ja nie oczekuję życzeń, tylko według mojej babci skoro ona jest starszyzną to wszystko ma się w okol niej kręcić, nawet cudze "święta" 😅 Reszta rodziny ma to samo)

Ej to ja Wam opowiem. Leżę na łóżku i robią mi ktg i położna mnie tak dziwnie układa więc jej mówię że mam mega zgagę (z myślą żeby wzięła to pod uwagę przy układaniu mnie albo może coś mi podała?) na co ona o matko jakie ona ma gagi a jaki refluks! Jak ona cierpi całe życie 🤣 no to się dogadałyśmy 🤣

reklama
A ja siedzę i czekam. Miałam iść z psicami na spacer ale czekam. Między 16-17 miała być dostawa. Dzwonią rano czy można wcześniej, tak koło 13-14. No można. I dalej czekam. Uwielbiam takie coś.

Do góry