loumarie
Fanka BB :)
Chyba mamy tą samą babcięJak przy mojej kiedyś powiedziałam, że mnie boli głowa to zaraz usłyszałam "O KOCHANA, TY NIE WIESZ CO TO BÓL GŁOWY! A MNIE JAK BOLI!"
![]()
100% to jej teksty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba mamy tą samą babcięJak przy mojej kiedyś powiedziałam, że mnie boli głowa to zaraz usłyszałam "O KOCHANA, TY NIE WIESZ CO TO BÓL GŁOWY! A MNIE JAK BOLI!"
![]()
Mojego męża Babcia gada co tydzień to samoKiedyś na dzień babci dzwoniłam, to mi powiedziała, że ona już by chciała umrzeć, więc zrezygnowałam.![]()
Moja Babcia w sumie jak sobie przypomnę to też tak swojego czasu mówiła. To mój brat pytał się czy może na niego chatę przepisać za nim umrzeKiedyś na dzień babci dzwoniłam, to mi powiedziała, że ona już by chciała umrzeć, więc zrezygnowałam.![]()
Ja mam taką znajomą w pracy, niech tylko ktoś wspomni że coś go boli, albo na jakiś problem. To ona zaczyna, że ją to dopiero boli to i tamto, i jakieś swoje życiowe tragedie opowiada na miarę złamanego paznikcia.
Moja zawsze przy każdej możliwej okazji twierdzi, że to jej ostatnia więc w sumie już się przyzwyczaiłamKiedyś na dzień babci dzwoniłam, to mi powiedziała, że ona już by chciała umrzeć, więc zrezygnowałam.![]()
W naszym firmowym obuwiu się nie daA jak biega po biurze to wali piętami?![]()