Lwica1410
Fanka BB :)
Mój partner nie raz opowiadał takie historie z rodzinnego domu. Ja tylko z dzieciństwa pamiętam jak w sąsiednim domu, często paliło się światło. Raz były drzwi otwarte i wpadła śnieg do środka. Dom był pusty, mieszkał tam tata koleżanki z klasy, zmarł jakis czas wcześniej. Więc jej powiedziałam , że drzwi otwarte i że światło się świeci,, żeby ktoś przyjechał sprawdzić. Był jej starszy brat, wszystko było w porządku dom pozamykany, a podobno stara instalacja i może się samo zaświeciło.
Obejrzałam auto od mechanika, tęskniłam. Nie mam nic do komunikacji publicznej, ale autobus raz na godzinę życie utrudnia. Włączam radio a tam Edyta śpiewa Kocham Cię życie... I tak myślę, że nawet fajne to życie, chociaż lubi dawać kopniaki.
Teraz taki mikro kopniaka bo pewnie znowu opryszczka się szykuje, nic nie widać ale ja już czuję jej smak na wardze.
Obejrzałam auto od mechanika, tęskniłam. Nie mam nic do komunikacji publicznej, ale autobus raz na godzinę życie utrudnia. Włączam radio a tam Edyta śpiewa Kocham Cię życie... I tak myślę, że nawet fajne to życie, chociaż lubi dawać kopniaki.
Teraz taki mikro kopniaka bo pewnie znowu opryszczka się szykuje, nic nie widać ale ja już czuję jej smak na wardze.