reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Dostałam opierdziel od faceta z dziećmi w sklepie, że się nie wepchałam w kolejkę 😳 I mi zrobił wykład, że jeszcze zdążę się namęczyć. 😳
Z dwoja złego lepiej w tę stronę 🤣 ja kiedyś dostałam opierdziel od starszej pani za mną,że wpuściłam w kolejkę kobietę w ciąży(miała dosłownie wodę i bułki).bo jak twierdziła "jak miała siłę zajść w ciążę to ma siłę postać".

Z dwoja złego lepiej w tę stronę 🤣 ja kiedyś dostałam opierdziel od starszej pani za mną,że wpuściłam w kolejkę kobietę w ciąży(miała dosłownie wodę i bułki).bo jak twierdziła "jak miała siłę zajść w ciążę to ma siłę postać".

Na takie starsze panie jest specjalne miejsce w kociołku! 😅
Zapomniał wół jak cielęciem był 😜

On mnie zrył bo stoję sobie, płacę, a on mi tak... CO MI PANI TU 😳
Myślę sobie, ale co ja? 😅 dziobnęłam wózkiem go czy co. Nie wiem, dziecko wózkiem rozjechałam przez pomyłkę bo dziś mam dzień nieprzytomny? 😳

reklama
Do góry