reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Miałam, niestety choruję na depresję nawracającą. Jedną z moich aktualnych bolączek jest to, że prawdopodobnie nie będę mogła kp, bo wszystkie leki jakie mam do dyspozycji przenikają do mleka. A ryzyko depresji poporodowej jest bardzo duże 😕
W mleku modyfikowanym nie ma nic złego. A Ty po porodzie będziesz dla siebie najważniejsza, do tego dochodzi połóg.
Także nie zadręczaj się.
Są też leki na depresje, które nie wpływają na mleko i nie przenikają. Może właśnie warto takie stosować /zmienić ?

reklama
Narzekam, że spać nie mogę w tej ciąży a młody dalej sobie smacznie kima a ja już kawę pije. Nie dogodzi no nie 😅

Ja na dziś mam dużo planów. Puki co nie chce mi się spod żłobka ruszyć, jak widzę ten sznur samochodów w który muszę się wcisnąć.

Dziś trochę więcej słoneczka, ale mniej ciepła. IMG_20251105_074509582_HDR.jpg

Miałam, niestety choruję na depresję nawracającą. Jedną z moich aktualnych bolączek jest to, że prawdopodobnie nie będę mogła kp, bo wszystkie leki jakie mam do dyspozycji przenikają do mleka. A ryzyko depresji poporodowej jest bardzo duże 😕
Czy kp czy mm, nie ma znaczenia. Liczysz sie Ty i dziecko, byście oboje byli zdrowi i w miarę wyspani 😉

reklama
Do góry